Home Lifestyle Food De 4 beste Belgische traiteurs

De 4 beste Belgische traiteurs

De 4 beste Belgische traiteurs

Het is oké. Je hoeft écht geen drie dagen te koken om een goede gastvrouw te zijn. Stop met dat schuldgevoel en doe schaamteloos van kant-en-klaar. Wij zochten de beste traiteurs voor je uit. 

1. Alles bij de hand

Bij deze concept store HNGRY koop je gerechten waarvoor de ingrediënten al zijn afgewogen. Jij koopt de ingrediënten, thuis volgt de afwerking. Niet helemaal traiteur, maar je hoeft tenminste niet meer aan te schuiven bij én de poelier én de slager én de viswinkel én de bakker.

HNGRY, Kleine Markt 14, 2000 Antwerpen.

 

2. Iedereen blij

Tot ver buiten Lochristi geniet het door Culinaire Ambiance bekroonde Mangetout een stevige reputatie bij foodies en hobbykoks. Naast een enorm aanbod tapas, kazen en hammen, kun je hier ook een luxemenu bestellen. Geen halsbrekende toeren, maar eenvoudige crowd pleasers zoals stoofpotje van hert met bospaddenstoelen, kreeft op Italiaanse wijze of fazantfilet 'fine champagne'.

Mangetout, Dorp-West 87/3, 9080 Lochristi.

 

3. Italiaans lekkers

Combineer je shoppingdag in Antwerpen met een bezoekje aan Witzwartdeli. Hier bereiden ze gerechten met mediterrane inslag: veel groenten, olijfolie in plaats van boter en niet te zout. Denk daarbij aan gamba's met peperoncini, vitello tonnato en ravioli met ricotta en spinazie.

Witzwartdeli,Lombardenvest 40, 2000 Antwerpen.

 

4. Pure kwaliteit

Chef Matthias Depauw leerde de stiel bij Maison Vandamme en De Jonkman voordat hij besliste om een traiteurzaak te starten, die hij De Coqotte doopte. Depauw werkt alleen met kwaliteitsproducten en bereidt alles zelf, daarom is het aanbod hier wat kleiner dan bij andere traiteurszaken.

De Coqotte,Driftweg 8, 8420 De Haan.

 

Nog op zoek naar dé perfecte champagne bij je feestmenu? Bekijk hier onze betaalbare favorieten. Kook je toch liever zelf? Check dan hier ons stap-voor-stap feestmenu dat niet kan mislukken.