Home Lifestyle Food De 4 leukste strandbars aan onze kust

De 4 leukste strandbars aan onze kust

De 4 leukste strandbars aan onze kust

Heerlijk, die warme lentezon. Laat dat nu net het perfecte excuus zijn om erop uit te trekken naar onze kust. Wij kozen alvast 4 hippe strandbars uit om te gaan loungen tijdens je weekendje aan zee.

1. De Panne: perfect voor de kids

Op het fraaie terras van Imperial in De Panne zit je letterlijk tussen de duinen en de zee. Ontdek de gerechten met kreeft, de visspecialiteiten én de tearoom. Neem je kinderen gerust mee, ze hebben een privéstrand en krijgen schepjes en emmers van het restaurant.

Imperial, Leopold I-esplanade 9, 8660 De Panne.

2. Knokke: champagne met de beau monde

In Monroe Beach lounge je met allure, uitzicht op zee en een glas champagne in de hand. De hele beau monde tref je eraan. Nu nog kiezen tussen een ligbed of loungekussen, sushi of salade. Je kunt er zowel zonnen (er zijn douches) als relaxen, en er is een kinderhoek.

Monroe Beach, Zeedijk 711, 8300 Knokke-Heist (Zoute).

3. Bredene: Gezellig in de duinen

Midden in de duinen ligt dit heerlijke 't Strandhuis met uitzicht op zee. Een gezellig en kindvriendelijk adres met stijl. 's Ochtends kun je er ontbijten, 's middags en 's avonds ga je voor een drankje met tapas. Op zondag staat de brunch klaar.

't Strandhuis, Strandpost 2 (ter hoogte van Dunegat-tunnel en Duinenstraat), 8450 Bredene.

4. Westkapelle: Luxe à la carte

Op 10 km van het Zeeuwse Middelburg ligt de heerlijk zonnige Beachclub Zuiderduin met een loungeterras over twee etages. Dit luxepaviljoen hoort bij het Fletcher Hotel Zuiderduin. Je hebt de keuze uit een grote kaart met Franse, mediterrane en Zeeuwse invloeden.

Beachclub Zuiderduin, De Bucksweg 2, 4361 SM Westkapelle (Nederland).