Home Lifestyle Food Dé feesttip: Paaschocolade
Dé feesttip: Paaschocolade

De klokken brengen weer veel lekkers met Pasen! Hou het bij de pure exemplaren, die kunnen het minste ‘kwaad’. Of herontdek het kind in jezelf, gooi al je dieetprincipes overboord en geniet zorgeloos één dag van de lekkerste chocolade van het jaar.

Ontdek de lekkerste hazen, kippen en eieren

Paaschocolade

Inside the box

De ovalen geschenkdoos van Neuhaus met vrolijk kleurenpatroon en gouden accenten kun je à volonté laten vullen met de lekkere paaseitjes van Neuhaus. Verkrijgbaar in alle Neuhaus-boetieks.

Shop nu

 

 

Paaschocolade

Graffiti in kleur

De Graffit’Eggs van Galler zijn volledig met de hand vervaardigd. Ze zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: witte chocolade met pastelgroene, melkchocolade met oranje en pure chocolade met paarse tinten (€ 8,50 per stuk). Verkrijgbaar in alle Galler-boetieks.

Shop nu

 

 

Paaschocolade

Paasmatroesjka's

Marcolini bedacht een chocoladevariant van de traditionele Russische matroesjka. Ze zijn verkrijgbaar in drie formaten en ze zitten bomvol praliné-eitjes. Grote pop (20 cm, 500 g/€ 44), middelgrote pop (15 cm, 250 g/€ 34) en kleine pop (10 cm, € 12,90). Verkrijgbaar in alle Marcolini-boetieks.

Shop nu

 

 

Paaschocolade

Toktok-deluxe

De prachtig vormgegeven chocoladekippen van luxe chocolademerk Patrick Roger zijn gevuld met fondant- of melkchocolade. Ze zijn verkrijgbaar in 5 formaten (vanaf € 55). Je vindt ze in de boetiek van Patrick Roger in Brussel.

Shop nu

 

 

Paaschocolade

Gekke kippen

De grappigste paaskippen komen dit jaar van Benoît Nihant. Zijn Funky Chickens bestaan uit 70% pure chocolade uit Venezuela, hebben een marsepeinen bek en zijn gevuld met praliné-eitjes. (25 cm, € 56 per stuk). Verkrijgbaar bij ROB in Brussel en de boetieks van Benoît Nihant.

Shop nu