Dé foodtrend: Brandt & Levie

Inmiddels een hit bij Nederlandse foodies en vanaf deze week ook verkrijgbaar in België. De worsten van Brandt & Levie zijn heel zuiver van smaak, niet te vet en hoogst verslavend. Wij proefden drie verschillende droge worsten: lavendel, rozenblaadjes/rozemarijn en piment d'espelette/venkelzaad.

Perfect als hapje bij een goed glas wijn of bier. De worsten van Brandt & Levie zijn in België verkrijgbaar bij de betere slagers, o.a. bij Dierendonck en De Laet & Van Haver.

Dierendonck , Albert I-laan 106, 8620 Nieuwpoort.
> Ontdek hier een wegenkaartje
De Laet & Van Haver, Kapelstraat 102, 2540 Hove.
> Ontdek hier een wegenkaartje

3 slagers

Achter het merk Brandt & Levie zitten drie slagersvrienden die uit frustratie zelf worsten zijn beginnen te maken toen ze op zoek gingen naar de verdwenen, authentieke smaken van hun jeugd. Ze trokken naar Italië en gingen in de leer bij artisanale worstenmakers. Terug in Nederland begonnen ze hun eigen slagerij, waar ze lokaal gekweekte biovarkens verwerken tot heerlijke worsten, zowel vers als gedroogd.

Partner Content

Gesponsorde content