Home Lifestyle Food De nieuwe Feeling is er, samen met ‘Mijn Pure Keuken 2’

De nieuwe Feeling is er, samen met ‘Mijn Pure Keuken 2’

De nieuwe Feeling is er, samen met 'Mijn Pure Keuken 2'

 

Feeling november ligt in de winkels en is deze maand verkrijgbaar met het boek 'Mijn Pure Keuken 2' van Pascale Naessens aan slechts €9,90 extra in plaats van €24,99.

 

 

'Ik weet wat ik wil'

 

 

 

Boeiend, zo'n nummer vol vrouwen die weten wat ze willen. Bewust geen kinderen, trouwen met een blinde man, of resoluut en regelmatig opslag durven vragen. Laat de anderen maar praten, zij blijven koppig tegen de stroom in varen.

Winterwellness mét Feeling-voordeel
To ski or not to ski… Als je niet van de zwarte piste wilt zoeven, ben je misschien wel toe aan een luxe detox tussen de bergen? Wij selecteerden 9 winterse walhalla's met een sprookjachtige ligging, uitgelezen keuken en design én een aantal exclusieve voordelen.

Homo's in de politiek
Elio Di Rupo is niet de enige: er zijn nog mannen en vrouwen die niet bang zijn om stemmen te verliezen door hun geaardheid én de liefde van hun leven te laten zien.

Lingerie deluxe
Van sensuele shapewear tot C-string, van romantische bloemetjes tot 'gevaarlijk' transparant… wij stellen voor: de mooiste stukken van het nieuwe seizoen. Met inside- information en tips van topontwerpsters.

Nieuw: de parfumgarderobe
Marilyn Monroe wist het al toen ze knipoogde dat ze in bed alleen Chanel N° 5 droeg: parfum is als een kledingstuk. Je kiest er een voor elke gelegenheid. Wij helpen je aan je hoogstpersoonlijke herfstgeur-garderobe.

Hotel Mama
Het is een trend waar je niet omheen kunt: jongeren blijven steeds vaker thuis wonen. En daar zit de crisis voor heel wat tussen. Charlotte (25): "Als ik nog anderhalf jaar bij mama en papa blijf, kan ik daarna veel makkelijker een lening krijgen om een eigen huis te kopen."

Fine cuisine (uit blik)
Niet veel tijd en vrienden op bezoek? Speel het slim, trek een blik open en met een beetje pimpen en dresseren, tover je zo een sexy gerechtje op tafel.

De nieuwe Feeling ligt vanaf  24 oktober in de winkel

Ook in pakket met 'Mijn pure keuken 2' van Pascale Naessens voor maar € 9,90 extra i.p.v. € 24,99 (totaalprijs pakket: € 14,20)