https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Food Dé trend: teatoxen
Dé trend: teatoxen

Vergeet sapkuren, vervelende darmspoelingen en rauwe voedingskuren. Wie zijn lichaam op een aangename manier wil zuiveren, drinkt thee. Teatoxen heet dat. Het ontgift je lichaam en zou je metabolisme een boost moeten geven zodat je makkelijker calorieën verbrandt. Daarnaast is het een bron van vitaminen, geeft het je meer energie en zou het zorgen voor een mooiere huid. Teatoxen kan je al met een gewone detox thee, maar er bestaan ook theekuren. Neem zeker eens een kijkje in deze 4 webshops, en vind de teatox die bij jou past!

1. Skinny Mint

Met de Skinny Mint Teatoxen hoef je enkel ’s morgens en om de twee dagen ’s avonds een kopje te drinken. Je reinigt je lichaam zonder te diëten en het helpt je bij het verliezen van extra kilo’s. Je kan kiezen tussen een 14- of 28- daagse kuur.

2. Bootea

Bootea is gebaseerd in de UK en promoot een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Je hebt de keuze tussen de Daytime Detox en de Bedtime Cleanse Tea Bags. Bij de Daytime Detox drink je elke ochtend één kopje, de Bedtime Cleanse drink je voor het slapengaan. Ook met Bootea kan je kiezen tussen een theetox van 2 weken of een maand. 

3. Detoxen met Leptin 

De Leptin teatoxen zijn in Amerika en Australië niet meer weg te denken van de schappen. En je kan ze vanaf nu in een Nederlandse webshop bestellen! Je kan kiezen tussen de Skinny tea en de Colon Night tea. Daarnaast is er ook de Flower Bomb thee, waarbij er zich in je kopje een prachtige theebloem ontplooit, vol met anti-oxidanten en ingrediënten die je volledig doen ontspannen. 

4. Tea for you

Ga met het ‘Detox Yourself 28 days’- pakket van webshop Tea for you voor een gebalanceerde en gezonde levensstijl. Het pakket bevat een maandvoorraad van drie losse thee's voor 's morgens, 's middags en ’s avonds en een Superfood Green Blend. Deze mengeling zit vol antioxidanten uit superfoods als chlorella, sprirulina, barley grass en wheatgrass.

 

Meer thee inspiratie: