Eten in een fantastisch kader, bij een chef die de sterren van de hemel kookt, en dat voor een uiterst zacht prijsje? Wij willen ze allemaal wel uitproberen!

 

Feeling en Shedeals hebben speciaal voor jou een exclusieve actie met sterrenrestaurants uitgewerkt. Heb je binnenkort iets te vieren? Of heb je gewoon zin om eens lekker te gaan eten? Haast je dan snel naar shedeals en strik je tafeltje met korting!

Maak alvast eerst even kennis met de deelnemende sterrenzaken:

L’épicerie du cirque * – Antwerpen

Enkele jaren geleden verhuisde het volledige restaurant naar de Volkstraat. De chef en zijn vrouw Ellen trokken de Nordic kookstijl nu ook helemaal door tot in het decor, met veel hout en natuurlijke materialen. Hier kom je voor avontuurlijke, ruwe, verrassende smaken. Je proeft van een veelgangenmenu voor 2 personen voor € 84,99 i.p.v. € 118.

Voorwaarden: Prijs voor twee personen. Dranken niet inbegrepen. Voucher geldig t.e.m. 31/08/2017, elke middag van dinsdag tot en met zaterdag, alsook op dinsdag- en woensdagavond. Reserveren via www.lepicerieducirque.be met vermelding Shedeals + meebrengen van geprinte voucher.

L’épicerie du cirque, Volkstraat 23, 2000 Antwerpen – 03/238.05.71 – info@lepicerieducirque.be – lepicerieducirque.be

 

Vivendum * – Dilsen Stokkem

In deze 18de-eeuwse, voormalige pastorie treed je binnen in het universum van Alex Clevers. Geen overdadig afgewerkte borden, maar uitgepuurde kunstwerkjes. Alex grijpt steeds terug naar één interessant, edel basisingrediënt, zoals kreeft, krab of gerijpt rundvlees, dat hij vervolgens op ongeziene wijze serveert. Je proeft van een vijfgangenmenu voor € 64,99 i.p.v. € 89,50.

Voorwaarden: Prijs per persoon. Dranken niet inbegrepen. Voucher geldig t.e.m. 31/08/2017, alle dagen behalve vrijdag- en zaterdagavond. Reserveren kan telefonisch op 089/57.28.60 met vermelding Shedeals + meebrengen van geprinte voucher.

Vivendum, Vissersstraat 2, 3650 Dilsen-Stokkem – 089/57.28.60 – info@restaurant-vivendum.com – restaurant-vivendum.com

La Source * – Lanaken

La Source is het restaurant van Domaine La Butte aux Bois. Wie bij La Source binnenwandelt, wordt ondergedompeld in pure luxe en behandeld als een koning of koningin. Chef Ralf Berendsen is een perfectionist die garant staat voor een geraffineerde versie van de Franse gastronomie: tongstrelend, harmonieus en beeldschoon op het bord gebracht. Je proeft van een driegangen Gourmandmenu ingevuld door de chef, inclusief een champagne-aperitief, aangepaste wijnen, water en koffie of thee met huisgemaakte friandises, voor
€ 109 i.p.v. € 138,50.

Voorwaarden: Prijs per persoon. Dranken inbegrepen. Voucher geldig t.e.m. 31/08/2017, op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Niet voor het diner. Reserveren kan telefonisch op 089/73.97.70 met vermelding Shedeals + meebrengen van geprinte voucher.

La Source, Paalsteenlaan 90, 3620 Lanaken – 089/73.97.70 – info@labutteauxbois.be – labutteauxbois.be

Hertog Jan * – Zedelgem

Chef Gert De Mangeleer en zijn compagnon/sommelier Joachim Boudens hebben hun droom waargemaakt. Hun restaurant hoort nu bij de wereldtop. Chef Gert evolueert met de jaren meer en meer naar de uitgepuurde stijl van de Japanse keuken. Het ziet er eenvoudig uit, maar dat is het zeker niet. Je proeft van een veelgangenmenu voor € 109 i.p.v. € 162,50 per persoon. Menu: hapjes, 3 voorgerechten, hoofdgerecht en dessert. Extra beleving: bezoek aan de tuinen bij mooi weer + begeleid bezoek aan de keuken tijdens de maaltijd.

Voorwaarden: prijs per persoon. Dranken niet inbegrepen. Voucher geldig t.e.m. 31/08/2017, elke middag van dinsdag t.e.m. zaterdag en ook op dinsdagen donderdagavond. Reserveren kan via www.hertog-jan.com met vermelding Shedeals + meebrengen van geprinte voucher.

Hertog Jan, Loppemsestraat 52, 8210 Zedelgem – 050/67.34.46 – info@hertog-jan.com –hertog-jan.com

Terborght * – Huizingen

In deze uiterst kunstzinnig gerestaureerde boerderij uit de 17de eeuw staat chef Lesley De Vlieger aan het fornuis. Hier komen tafelen staat gelijk aan heerlijk verrast worden met een seizoensgebonden, eigentijdse en Frans-Belgische keuken. Je proeft voor € 55 i.p.v. € 100 een veelgangenmenu.

Voorwaarden: dit is de prijs per persoon, exclusief dranken. De voucher is geldig tot en met 30/09/2017, elke middag en avond op maandag, donderdag, vrijdag en elke middag op zondag. Reserveren: telefonisch op 02/380.10.10 met vermelding Shedeals + meebrengen van geprinte voucher.

Terborght, Oud Dorp 16-18, 1654 Huizingen – 02/380.10.10 – info@terborght.be – terborght.be

Herbert Robbrecht * – Vrasene

Een beetje landelijk gelegen, midden in het Waasland, vind je het gerenommeerde restaurant van topchef Herbert Robbrecht. Chef Robbrecht staat garant voor een echte productkeuken, met superieure ingrediënten en bijpassende garnituren. De basis is klassiek, maar met een hedendaagse, mediterrane touch. Je proeft van een gastronomisch zevengangenmenu voor 2 personen voor € 114 i.p.v. € 160 en voor 4 personen voor
€ 228 i.p.v. € 320.

Voorwaarden: prijs exclusief dranken. Geldig t.e.m. 31/08/2017, op dinsdagmiddag en -avond, woensdagmiddag en -avond, vrijdagmiddag en -avond en zondagmiddag. Niet geldig op zaterdagavond. Reserven kan via herbertrobbrecht.be met vermelding Shedeals + meebrengen van geprinte voucher.

Herbert Robbrecht, Hogenakker 1, 9120 Vrasene – 03/755.17.75 – herbertrobbrecht.be

Hoe reserveren?

Wil je graag genieten van dit exclusieve aanbod? Zo reserveer je een tafeltje:

• Surf naar www.shedeals.be/sterrenrestaurants.
• Kies het restaurant waar jij wilt gaan eten en klik op de Nu kopen!-knop.
• Eens de betaling is doorgevoerd, ontvang je een voucher ter bevestiging waarmee je rechtstreeks kunt reserveren bij je restaurant.
• Vermeld bij reservatie steeds dat je via Feeling Shedeals hebt geboekt.
• Neem de geprinte Shedeals-voucher mee wanneer je gaat eten in het restaurant.

Meer lezen over sterrenzaken? Check dan zeker de blog van onze food-expert Evelien Rutten: