Home Lifestyle Food Een stukje Zwitserland in hartje Brussel

Een stukje Zwitserland in hartje Brussel

Een stukje Zwitserland in hartje Brussel

 

Van 26 november 2012 tot 12 februari 2013 verandert Chutney's, het restaurant van het Royal Windsor Hotel Grand Place in Brussel in een Zwitserse chalet. Op enkele meters van de met kerstverlichting versierde Grote Markt, kan je er deze winter in stijl gaan genieten van fondue, raclette en andere Zwitserse specialiteiten. 

 

Op het menu staan typisch Zwitserse streekproducten zoals gruyère, vacherin, emmental en het bekende Graubündnervlees uit Wallis. Naast raclette, kunnen er ook twee soorten fondue gegeten worden: de fondue valaissanne of de fondue fribourgeoise. Ook het vermelden waard: de traditionele Zwitserse 'Racart'-soep – soep met groenten en gesmolten kaas –, Zürcher geschnetzeltes of saltimbocca del Ticino – een lapje varkensvlees met hesp uit Ticino, salie en marsalasaus. Afsluiten kan met een lekker stuk Apfelstrudel of Linzertorte. En natuurlijk staat er ook een mooie selectie Zwitserse wijnen – met de beste AOC's – op de kaart.

Leuk detail: Onder de gasten die komen genieten van de bergsfeer in Chutney's zal een verblijf uitgeloot worden in Hotel Warwick Genève, dat deel uitmaakt van dezelfde groep.

 

NB