Home Lifestyle Food Eten uit solidariteit: #DiningForBrussels

Eten uit solidariteit: #DiningForBrussels

Eten uit solidariteit: #DiningForBrussels

Vecht terug met mes en vork. Wees solidair en ga dit weekend eten in Brussel.

De aanslagen van Brussel hebben ons allemaal diep geraakt. Ook de Brusselse horeca heeft het zwaar te verduren gekregen. Alleen al afgelopen maand steeg het aantal horeca-faillissementen van 40 naar 600. Liefst de helft van de Brusselse horecazaken moet zelfs knokken om te overleven. 

Kranten De Tijd en L'Echo hebben het initatief  #DiningForBrussels gelanceerd, om de Brusselse horeca te steunen, én ook jij kan helpen!  Belgen worden opgeroepen terug massaal op restaurant te gaan. Na het dessert kunnen restaurantgangers hun engagement delen op sociale media: onder de hashtag #DiningForBrussels, geïllustreerd met een foto van hun leeggegeten bord, met daarop hun mes, vork en lepel in de vorm van een vredesteken. 

Doe mee, ga op restaurant, en deel een foto via sociale media met de hashtag #DiningForBrussels. En vecht terug met mes en vork.

Weet je niet onmiddellijk waar naar toe? Hier vind je 9 restaurants in Brussel waar u heerlijk kunt tafelen. Liever een brunch? Hier ontdek je 5 heerlijke adresjes.

 

Lees ook: 

3 x nieuw shopplezier in Brussel

De 5 favoriete restaurants van Pascale Naessens

Waarom heel de wereld van België houdt