Home Lifestyle Food Feeling culiworkshop: Feestelijk koken met 4 topchefs voor slechts €79

Feeling culiworkshop: Feestelijk koken met 4 topchefs voor slechts €79

Feeling culiworkshop: Feestelijk koken met 4 topchefs voor slechts €79

 

Inspiratie nodig om tijdens de feestdagen verrassend culinair uit de hoek te komen? Mis dan zeker de culiworkshop van Feeling en Miele niet! Je kan genieten van vier boeiende workshops en een heerlijke lunch aan een feel good prijsje!

 

Workshop 1: Feestelijke hapjes met Nicolas Nuyens
Nicolas Nuyens deed o.a. ervaring op in het Londense restaurant van Gordon Ramsay, het ‘Hof van Cleve’ van Peter Goossens en ‘Le Grand Véfour’ van Guy Martin. Begin 2008 startte hij zijn eigen tratuerszaak Gastronomie Nicolas en is ondertussen ook te zien op Njam met zijn eigen programma ‘Klaar Gestoomd’!
www.gastronomienicolas.be

Op het menu: 3 feestelijke hapjes
– Croque met Sint-Jacobsvrucht, tartufata en Postelse abdijkaas
– Pompoensoepje met bouchotmosseltjes, geparfumeerd met kokosmelk en kurkuma
– Zwarte pens met gesmolten appeltjes, emulsie van aardappelen en gefruite ui

 

Workshop 2: Verrassende voorgerechten door Frederik De Ceuninck
Frederik Deceuninck deed ervaring op in verschillende restaurants zoals ‘De Karmeliet’ en ‘Jardin Tropical’. Na een verblijf van 7 maanden bij De Pastorale, besloot hij zijn droom waar te maken: zijn eigen gastronomisch restaurant ‘Sel Gris’ in Duinbergen.
www.selgris.be

Op het menu: 2 variaties op langoustine-varkenskop
– Koud: carpaccio, kappers, prei, enoki
– Warm: ravioli, knolselder, mosterd

 

Workshop 3: Tophoofdgerechten door Jo Bussels
Jo Bussels en Valerie Olieux, bekend van het gastronomische restaurant Radis Noir, richten zich sinds kort met ‘Ingredients by Radis Noir’ op hobbykoks en foodies die thuis exquis willen koken zoals in een toprestaurant. De filosofie van Jo en Valerie is zich te focussen op de essentie: pure smaken op het bord. Aan jou om dat tijdens deze workshop te ontdekken.

Op het menu: knapperige bosduif, opgevuld met passenstoelen, spekjes en savooikool

 

Workshop 4: Theedegustatie met theesommelier Ann Vansteenkiste
Ze maakte de theekaart voor Sergio Hermans ‘Oud Sluis’ en noemt zichzelf een ‘theemeester’ die haar volk thee wil leren drinken. Na honderden lezingen en verscheidene opleidingen op het vlak van theeceremonies, kan ze deze workshop vullen met een aangenaam en leerrijk programma waarbij natuurlijk het pasend potje thee niet ontbreekt. Kom mee genieten van de wonderlijke ontdekkingen van theesommelier Ann Vansteenkiste.
www.curiosithee.be

EXTRA! Elke deelnemer krijgt een kookkit mee naar huis met receptenfiches, een keukenschort en een fond van Lacroix, perfect om je gerechten thuis een feestelijke toets te geven.

Het programma
9u – 9u30: onthaal
9u30 – 11u: workshop
11u – 12u30: workshop
12u30 – 13u45: lunch
13u45 – 15u15: workshop
15u15 – 17u15: workshop
17u15 – 17u30: einde & evaluatie

Praktische info
Vrijdag 30 november 2012

NV Miele België
Zone 5 Mollem 480
Hof te Bollebeeklaan 9
1730 Mollem-Asse

Ticketprijzen
Deelnemen kost €79 voor de hele dag (inclusief lunch & dranken, exclusief €2,5 reserveringskosten p.p.).

ZO SCHRIJF JE IN
Opgelet: Schrijf snel in want het aantal deelnemers is beperkt tot 80!

Je kan snel reserveren via de Feeling-reservatielijn op 070/344 443* of je kan een mail sturen naar feeling@filad.be. Vermeld zeker het aantal deelnemers, je naam, adres en telefoonnummer.

*Interzonaal tarief. Elke werkdag van 8u-18u, zaterdag van 8u-13u.