Home Lifestyle Food Ga dankzij Feeling en Shedeals op restaurant in een sterrenzaak!

Ga dankzij Feeling en Shedeals op restaurant in een sterrenzaak!

Ga dankzij Feeling en Shedeals op restaurant in een sterrenzaak!

Altijd al eens willen proeven van de sterrenkeuken? Feeling en Shedeals selecteerden vijf sterrenrestaurants waar jij straks je voeten onder tafel schuift en niet schrikt van de rekening. Deze Shedeals-actie loopt van 23/09/2015 t.e.m. 23/10/2015.

Hertog Jan ***

Hertog Jan

Sinds chef Gert De Mangeleer en zijn team verhuisden naar het nieuwe pand in Zedelgem, is er aan het restaurant een indrukwekkende moestuin verbonden. Wie te gast is, krijgt een drankje aangeboden en mag éérst een wandeling door de tuin maken. De gerechten zorgen voor sublieme smaaksensaties. Geniet van de rust, de genialiteit en de bedwelmende smaken van Hertog Jan.

Feeling-aanbod: € 139 per persoon i.p.v. € 195 voor het exclusieve SHEMENU. Menu samengesteld uit 7 belevingen: een 5-tal amuses, 3 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 dessert + snoepkar + vrije wandeling door de kweektuinen met begeleidend drankje (gemaakt met hun tuinproducten) + bezoek aan de keuken met uitleg over het duurzame ondernemerschap van Hertog Jan.

Voorwaarden: Te boeken tot 8 personen (voor groepen van meer dan 8 personen, rechtstreeks contact opnemen met Hertog Jan) De vouchers zijn bruikbaar van 1 oktober 2015 tot en met 31 januari 2016. Goed voor een bezoek aan het restaurant op dinsdag- tot en met zaterdagmiddag of dinsdag-, woensdagof donderdagavond. Het menu wordt exclusief dranken aangeboden. De vouchers zijn niet cumuleerbaar met andere acties en/of menuformules; upgrade voor vrijdag- en zaterdagavond is niet mogelijk.

Hostellerie St.-Nicolas **

Hostellerie St.-Nicolas

Chef Franky Vanderhaeghe is een idealist die gelooft in zo vers mogelijke streekproducten van de hoogste kwaliteit. Hij gaat daarom nog steeds zelf wekelijks naar de vroegmarkt in Brussel om er de allerbeste topingrediënten uit te zoeken. In zijn elegante Hostellerie St.-Nicolas staat de gast helemaal centraal. De gerechten zijn mooi hedendaags gepresenteerd en altijd verrassend.

Feeling-aanbod: All-in voor € 99 per persoon voor het ontdekkingsmenu. Menu samengesteld uit: aperitief met hapjes + 3 gerechten + nagerecht + mokka of thee met versnaperingen + drank inbegrepen.

Voorwaarden:  Geldig van 1 oktober t.e.m. 31 januari van dinsdag t.e.m. vrijdag. Niet op feestdagen en niet op 24/12, 31/12 en gesloten van 01/01/2016 tot en met 14/01/2016. Keuken open van 12u tot 13u45 en 19u tot 20u45.

 

Herbert Robbrecht *

Herbert Robbrecht

Herbert Robbrecht is al jaren een huis van vertrouwen in het Waasland. Hier is comfort echt het credo: van de luxueuze zeteltjes tot het linnen. De chef is een fan van de mediterrane keuken en die accenten zie je dan ook meermaals terugkomen in zijn gerechten. Robbrecht kookt hedendaags maar herkenbaar. Dit is een restaurant waar je gelukzalig achterover kunt leunen en de tijd kunt vergeten.

Feeling-aanbod: € 114 i.p.v. € 160 voor een gastronomisch achtgangenmenu voor 2 personen. € 228 i.p.v. € 320 voor een gastronomisch veelgangenmenu voor 4 personen.

Voorwaarden: Geldig op dinsdag, woensdag, vrijdag en zondagmiddag. Niet geldig op zaterdag. Keuken open van 12u00 tot 14u00 en 19u00 tot 21u00.- Geldigheidsduur van de actie: van 1 oktober t.e.m. eind maart 2016. Niet geldig tijdens het valentijnsweekend. Gesloten tijdens de feestdagen.  

Lijsterbes *

Lijsterbes

Sterrenchef Geert Van Der Bruggen ken je waarschijnlijk van zijn tv-optredens bij Vitaya. Hij is al jaren eigenaar en chef van het bijzonder smaakvolle sterrenrestaurant Lijsterbes. Begin dit jaar vernieuwde hij het concept volledig. Wie binnenkomt, kan eerst plaatsnemen in het gezellige lounge-gedeelte. Hier geniet je van een paar extreem lekkere bordjes fingerfood en een cocktail. Daarna neem je plaats in het restaurantgedeelte of aan de chef’s table in de keuken

Feeling-aanbod: € 64,95 i.p.v. € 85 voor vijfgangenmenu per persoon (koop het aantal vouchers nodig voor je gezelschap, bv. 3 personen = 3 vouchers).

Voorwaarden:  Geldig vanaf 1 oktober 2015 t.e.m. 31 maart 2016. Niet geldig op zaterdagavond. 

Terborght *

Terborght

Chef Lesley De Vlieger en gastvrouw Marijke De Ron zijn de mensen achter Terborght in Huizingen. Je dineert hier in een uiterst smaakvolle, moderne omgeving. Chef Lesley hoort bij de enthousiaste garde van Jong Keukengeweld en kookt zeer precies en eigentijds. Hij houdt van de Frans-Belgische keuken en seizoensproducten: zijn menu’s zijn echte pareltjes van verfijning.

Feeling-aanbod: € 49,99 i.p.v. € 100 voor een veelgangenmenu per persoon (koop het aantal vouchers nodig voor je gezelschap, bv. 3 personen = 3 vouchers).

Voorwaarden: Geldig van 1 oktober 2015 t.e.m. 31 maart 2016. De actie is geldig op: maandag, donderdag, vrijdag en zondagmiddag. Niet geldig op zaterdagen en feestdagen.

 

Wil je graag genieten van dit exclusieve aanbod? 

  • Surf naar Shedeals.
  • Kies het restaurant waar jij wilt gaan eten en klik op de Nu kopen!-knop en kies jouw restaurant naar keuze. Eens de betaling is doorgevoerd, ontvang je een voucher ter bevestiging waarmee je rechtstreeks kunt reserveren bij je restaurant.
  • Neem de geprinte Shedeals-voucher mee wanneer je gaat eten in het restaurant.
  • Tip: vermeld bij reservatie steeds dat je via Feeling Shedeals hebt geboekt!

 

Lees ook: