Home Lifestyle Food Geef je ogen de kost op Antwerpen Proeft

Geef je ogen de kost op Antwerpen Proeft

Geef je ogen de kost op Antwerpen Proeft

Antwerpen is een bruisende stad vol met leuke activiteiten. Binnenkort staat Antwerpen Proeft weer op het programma. Ben je een fijnproever en hou je van de stad Antwerpen? Kom dan zeker van 5 t.e.m. 8 mei naar de Waagnatie

Tastings with a view

Antwerpen Proeft viert dit jaar zijn 10e editie.  Niet alleen kan je genieten van lekker eten, ook is het fantastische uitzicht op de Schelde mooi meegenomen.

Culinaire hoogstandjes 

Je kan je op deze jubileumeditie verwachten aan grote en vele sterrenchefs op 1 locatie. Onder andere Sergio Herman (The Jane), Jeroen Meus met Würst en ook Nathalie Meskens en haar Thaise keuken zal je aan het werk kunnen zien. 

Niet alleen sterrenchefs, maar ook Joost Arijs, die patissier en chocolatier is, heeft een eigen stand. Neem zeker ook eens een kijkje bij BBQ+, het Belgisch teamkampioen Barbecue 2015.  

Workshops

Je zal niet alleen kunnen proeven van wat de sterrenchefs maken, je zal ook van hen kunnen leren. Dit door middel van de workshops en demonstraties die door hen worden gegeven. Daardoor zal je boordevol inspiratie zitten om thuis aan de slag te kunnen gaan. 

Kom zeker eens een kijkje nemen en zoals ze in Antwerpen zeggen: Lot t smoaken!

Meer info kan je terugvinden op de website van Antwerpen Proeft

 

Lees ook: 

champagne met siroop van verveine & verse munt

5 frisse lenterecepten om uit te proberen