Op zoek naar een gemakkelijk, licht dessert om zelf klaar te maken? Wij namen enkele klassiekers onder de loep en serveren je de luchtigere variant. 100% gezond zijn ze uiteraard niet, maar té streng voor jezelf zijn, is nergens goed voor.

5 x klassieke desserts met een twist

Aardbeientaartje met notendeeg

In een klassieke aardbeientaart zit doorgaans heel wat boter, bloem, suiker, en vaak ook room en pudding. Om vingers bij af te likken maar echt gezond is dat niet natuurlijk. Dit alternatief boks je op een mum van tijd in elkaar:

Dit artikel maakt deel uit van Feelings grote zomerplan 2021 om alles uit je vakantie te halen. Ontdek hier nog meer tips en leuke artikelen. 

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Op zoek naar nog nog meer tips om alles uit je vakantie te halen? Ontdek hier alle artikels uit Feelings grote zomerplan. Wil je geen enkele update meer missen? Schrijf je dan hier snel in op onze nieuwsbrief met Feeling weekendtips, zo krijg je elke vrijdag onze tips om je zomer onvergetelijk te maken in je inbox.

Meer food