Hét drankje van het moment maak je gemakkelijk zelf

Nadat Hotel Brooklyn Bridge in New York het drankje op de kaart zette is het een hit op het internet. Maar over welk drankje gaat het nu eigenlijk? We hebben het over Frosecco, ofwel frozen Prosecco. Hoewel vorig jaar rosé nog massaal in de diepvriezer gelegd werd is het deze keer de beurt aan Prosecco. Wil je het drankje zelf uitproberen? Geen probleem! Hier vind je alvast een lekker Frosecco-recept met bessen en perzik, genaamd Frosecco Frutta. Wij zijn alvast fan!

Wat heb je nodig?

  • 1 fles prosecco
  • een bakje braambessen
  • siroop van braambessen
  • perziksiroop
  • limoensap

Bereiding

  • Maak eerst op voorhand ijsblokjes van je favoriete fles prosecco. Het duurt een aantal uur tot de prosecco bevroren is.
  • Om je drankje te maken, maak je een mix van 30 cl van (gemixte) braambessen (en siroop).
  • Doe er 20 cl limoensap bij en 10 cl perziksiroop.
  • Doe alles samen met de ijsblokjes in de blender tot je mix op een slushie begint te lijken.
  • Serveer in een groot wijnglas en versier met bessen en perzik.

Tsjing!

Meer hemelse aperitieven vind je hier:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content