Home Lifestyle Food Hét restaurant: Love Fish
Hét restaurant: Love Fish

Pal tegenover het MAS is Love Fish geopend, een nieuw project van het team van Radis Noir (foto) in Berchem. Love Fish breekt met alle klassieke patronen van een traditioneel restaurant. Je geeft zélf je bestelling door aan de kassa en de toog, wat erg efficiënt en tijdbesparend is. Ideaal als je geen zin hebt in urenlang tafelen, maar wél gezond wilt eten op een inspirerende locatie. 

De uitbaters streven ernaar om zo vers mogelijke vis (dagelijks geleverd, zelfs op zondag!) aan een zo scherp mogelijke prijs te serveren. Je krijgt dus een perfect gebakken vis naar keuze, telkens geserveerd met dezelfde garnituur: smeuïge puree, een lichte saus en krokante seizoengroenten. Géén frieten, want dat past niet in de gezonde filosofie. Het restaurant ademt een zomerse, maritieme sfeer uit, zeker als je plaatsneemt op het terras aan de jachthaven.

Love Fish, Godefriduskaai 12, 2000 Antwerpen. Elke dag open

>>Reserveer nu

>>Ontdek hier een wegenkaartje

 

Love Fish

Ontdek meer resto-nieuws

West-Vlaanderen

Nog even wachten en dan kunnen we naar de nieuwe Hertog Jan (***). In tussentijd ging bistro L.E.S.S. (Love Eat Share Smile) open op de oude Brugse locatie van het restaurant. In de bistro serveren ze vooral Spaanse tapas, aangevuld met enkele mediterraan getinte hoofdgerechten.

L.E.S.S., Torhoutse Steenweg 479, 8200 Sint-Michiels.

>>Ontdek hier een wegenkaartje

Oost-Vlaanderen

Het fantastische groenterestaurant Volta trekt van 13 augustus tot 3 september weg uit de stad en slaat zijn tenten op in een maïsveld in Zomergem. In dit zogenaamde Summer Pop-Corn Camp eet je samen aan een lange kloostertafel onder een Pakistaanse nomadentent.

Volta Summer Pop-Corn Camp, Bauwerwaan 60, 9930 Zomergem.


>>Ontdek hier een wegenkaartje

Limburg

Nog tot 28 augustus vindt in de Hasseltse Holiday Inn het Zomerfestival plaats. Je kunt er dagelijks terecht voor verfijnde grillgerechten en cocktails op basis van sangria.  

Holiday Inn, Kattegatstraat 1, 3500 Hasselt.

>>Ontdek hier een wegenkaartje

Brussel

Een restaurant dat volledig is gewijd aan lenterolletjes? Dat is Knees to Chin, een nieuwe hot spot in Brussel. De rolletjes bevatten heerlijke vullingen zoals eend met peer en gekarameliseerde ui, en worden elke dag vers bereid.

Knees to Chin, Livornostraat 125, 1000 Brussel.


>>Ontdek hier een wegenkaartje

Vlaams-Brabant

Deze zomer kun je opnieuw naar Piknik Musik in Leuven. In parken of pleinen kun je picknicken (of eten bestellen aan één van de food trucks), terwijl diverse deejays zomerse plaatjes draaien. De eerstvolgende picknick is op 27 juli 'op den Bruul'.

Piknik Musik, Bruul, 3000 Leuven.

>>Ontdek hier een wegenkaartje