Home Lifestyle Food Dé hipste gadgets van het moment voor koffieliefhebbers

Dé hipste gadgets van het moment voor koffieliefhebbers

Dé hipste gadgets van het moment voor koffieliefhebbers

Is jouw dag ook niet gestart vooraleer je jouw eerste kopje koffie hebt gehad? Ons helemaal niet vreemd. Geniet nu nog meer van je dampende kopje dankzij deze hippe accessoires.

 

Op de Feelingredactie hebben we elk steevast ons koffiemoment: ‘s morgens bij het wakker worden, voormiddag tijdens de vergadering of als energieboost in de namiddag. Elk moment van de dag is een uitgelezen moment voor een heerlijk kopje koffie.

Natuurlijk kan je je koffiepauze opfleuren met de leukste accessoires, van de perfect kop tot de mooiste koffielepels. Lean back and enjoy, want met onze selectie doe je vast wat inspiratie op én neem er gerust een kop koffie bij!

Wist je trouwens dat er een wetenschappelijke verklaring is voor je koffieverslaving? Hier lees je er meer over.

10 must-have accessoires voor koffieliefhebbers

Koffieschep

Barista & Co
€15,95 – Bekijk het hier

Voor het perfecte kopje koffie wil je natuurlijk de perfecte hoeveelheid bonen gebruiken. Deze handige lepel van Barista & Co is het hulpmiddel bij uitstek.

Nespresso Vintage

Nespresso
Vanaf €5 (voor 10 cups) – Bekijk het hier

Wie zijn koffie maakt met een Nespressomachine rept zich maar beter snel naar de website of een verkooppunt. Nespresso heeft een nieuwe limited edition. De Vintage editie is gemaakt met koffiebonen die 6 jaar gerijpt hebben. Maar wees er snel bij, want door het exclusieve rijpingsproces ligt de editie maximum enkele weken in de winkel.

 

Dubbelwandige koffieglazen

Zwilling J.A. Henckels
€19,95 voor 2 glazen – Bekijk het hier

Saaie kopjes zijn passé. Je serveert je koffie vanaf nu in deze hippe dubbelglazige bekers.

Het ultieme koffieboek

Puur Koffie
€19,95 euro – Bekijk het hier

Perfect om te geven of jezelf gewoon lekker mee te verwennen. In dit boek leer je als wat je nog  niet wist over koffie. Koffiekenner Katrien Pauwels leid je door het koffielandschap. Bovendien vind je er de beste koffieadresjes in.

Koffiemolen

Kilner koffiemaler
€41,50 – Bekijk het hier

Een échte koffieliefhebber maalt zijn bonen zelf. Met deze traditionele koffiemaler stel je zelf de korrelgrootte in, waardoor je koffie geschikt is voor zowel espresso als filterkoffie.

Professionele koffiemachine

Jura
€1.890 euro – Bekijk het hier

Geen geprul meer met filters. Koffieliefhebbers gebruiken een professionele machine, zoals deze van Jura. Een investering die echt zijn geld waard is.

Koffielepelset 8 stuks

Alessi
€52 – Bekijk het hier

Geen saaie standaard lepeltjes in jouw koffie. Deze set is mooi en origineel. Je gasten zullen er dol op zijn.

Melkopschuimer

Illy
€79 euro – Bekijk het hier

Wie een goede cappuccino wilt maken of zoals een echte barista figuurtjes wilt tekenen in een koffie, heeft natuurlijk opgeschuimde melk nodig. Dankzij deze melkopschuimer lukt het perfect.

Melkkan

Barista & Co
€24,95 – Bekijk het hier

Om je melk in stijl te serveren.

Koffie drinkbeker

Stelton
€19,95 – Bekijk het hier

Ook als je onderweg bent, heb je natuurlijk je dosis koffie nodig. In deze handige koffiebeker van Stelton heb je je warme koffie altijd bij de hand.

Meer artikels voor koffieliefhebbers: