Staycation, daar hoort een perfecte picknick bij. En dat hoeven niet perse boterhammen met kaas te zijn. Geniet in eigen tuin of neem deze heerlijke luxueuze picknickgerechten mee op locatie. Genieten!

 

Tips voor de perfecte picknick:

Of je nu een lange wandeling maakt, in eigen tuin geniet van een gezellige picknick of een stop wilt maken tijdens een gezellige fietstocht… Met deze tips word je picknick een groot succes.

  • Doe aan foodsharing: je wilt van veel lekkers genieten, maak dus kleine gerechtjes zodat jullie van al dat lekkers kunnen genieten.
  • Zorg voor een goede verpakking: je wilt geen sausje uit je rugzak vissen of ziek worden doordat je eten te warm was… Zorg voor een coolbag en goede, stevige verpakkingen.
  • Hou het groen: gooi je afval (uiteraard!) niet op straat, maar neem het mee naar huis. Gebruik herbruikbaar bestek van bijvoorbeeld bamboe. En probeer ook eens vegetarische gerechtjes.
  • Wees origineel: maak eens een speciale topping, kies voor een wrap met verschillende vullingen of zoek inspiratie voor gerechten die je niet zo vaak maakt. Maakt het des te specialer.
  • Zorg voor enkele must-haves: een dekentje om op te zitten, een middel tegen insecten en als het kan een streepje muziek.

Dit artikel maakt deel uit van ons staycation-plan. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

staycation

Het is eindelijk vakantie! En dan bedient Feeling je op je wenken met een groot staycation-plan om alles uit je vakantie te halen. Wil je nog meer exclusieve tips ontvangen recht in je mailbox? Schrijf je hier in op ons staycation-plan en ontvang de komende 7 dagen van ons elke dag tips om het beste uit de zomer van 2020 te halen.

 

Meer leuke zomertips: