https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Food ‘Koken en Eten’: gloednieuwe food delivery service

‘Koken en Eten’: gloednieuwe food delivery service

'Koken en Eten': gloednieuwe food delivery service

Stel je voor, nooit meer aanschuiven aan de kassa en de ingrediënten – inclusief recept – aan huis geleverd. Initiatiefnemer Maarten Uyttendaele haalde de mosterd uit Scandinavië en tovert samen zijn kok seizoensgebonden gerechten en gezonde maaltijden in je keuken.

Koken en Eten richt zich op gezinnen die geen slachtoffer willen worden van hun doorgedreven time-management. Door niet meer in lange wachtrijen te staan, kan er veel meer tijd besteed worden aan het koken zelf. Zo wordt elke maaltijd een sociaal, gezond en gevarieerd moment van de dag.

Een van de drijfveren van Koken en Eten is ervoor te zorgen dat we dagelijks een gezonde en gevarieerde maaltijd kunnen bereiden zonder herhaaldelijk dezelfde gerechten te maken. Maarten en zijn kok proberen daarom een variatie op het recept van een vertrouwd gerecht aan te bieden.

Omdat alle producten op maat van het gezin worden voorzien, worden overschotjes tot het minimum beperkt. Bij elk recept krijg je trouwens enkele bruikbare tips voor wat er eventueel zou overblijven.

Praktisch:

Abonneren kan via: http://www.kokeneneten.be/

Prijzen voor 3 dagen:

  • 2 personen: ophaalpunt: 59€ – levering thuis: 62
  • 4 personen: ophaalpunt: 69€ – levering thuis: 72€

Leveringsregio: momenteel enkel leveringen aan huis op maandag in Antwerpen, Mechelen en Leuven of via het ophaalpunt aan het Research Park Leuven te Haasrode op dinsdagen van 16.00 tot 18.00. Op termijn komen er nog ophaalpunten bij in Mechelen, Antwerpen en Heverlee.

(LVH)