Home Lifestyle Food Ontdek de nieuwste apero-hotspot in Antwerpen

Ontdek de nieuwste apero-hotspot in Antwerpen

Ontdek de nieuwste apero-hotspot in Antwerpen

Martini Caffè Torino is de allereerste Negroni-bar in België. Tot 23 april is Antwerpen hiermee een maand lang the place to be om heerlijk te aperitieven.

 

De Negroni is een klassieke cocktail van de vermuteria, een concept dat staat voor moderne aperitieven in Italiaanse stijl. Bij Caffè Torino kun je zes verschillende interpretaties proeven van de populaire Negroni, telkens bedacht door een topbarman uit een ander continent op de wereld. Omdat bij aperitieven ook goed eten hoort, zorgen Francesco & Julia (experts in de Antwerps-Italiaanse eetcultuur) voor lekkere hapjes.

Je kunt er zelfs een gepersonaliseerde fles vullen om ook thuis in stijl een aperitivo te organiseren à la dolce vita. Om je op weg te helpen bij het hosten van een gezellige avond onder vrienden, vind je hier een paar Negroni recepten.

Praktisch:

Martini Caffè Torino – Sint-Antoniusstraat 2, 2000 Antwerpen

Van donderdag 30 maart tot zondag 23 april. Telkens open op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 16u.

DUBAI

  • COLD BRU NEGRONI door John Gillespie, COCKTAIL KITCHEN
  • 30ml Martini Riserva Speciale Rubino
  • 30ml STAR of Bombay gin
  • 30ml Martini Bitter
  • 15ml cold brew koffie

BOLOGNA

  • BLOW – UP NEGRONI door Daniele dalla Pola, NU LOUNGE BAR
  • 30 ml RISERVA SPECIALE RUBINO
  • 30 ml MARTINI BITTER
  • 30 ml Met ananas geïnfuseerde cachaca
  • Top met een beetje Pastis en werk af met sinaasappelschil & Luxardo cherry.

SINGAPORE

  • BOHEMIAN NEGRONI door Roman Foltan, ATLAS BAR
  • 30 ml Martini Riserva Speciale Rubino
  • 30 ml Martini Bitter
  • 30 ml Becherovka
  • 10 ml Suze
  • Werk af met sinaasappel en een groene olijf.

 

SYDNEY

  • THYME NEGRONI door David Nguyen-Luu, THIS IS THE BARBERSHOP
  • 20ml Martini Riserva Speciale Ambrato
  • 20ml Met tijm geïnfuseerde Bombay Sapphire gin
  • 20ml Martini Bitter
  • Werk af met tijm, gezoete sinaasappel en citruskaviaar.

CHILE

  • NEGRONI NORTINO door Israel Ruz, BAR NEGRONI
  • 30 ml MARTINI Riserva Speciale Rubino
  • 30 ml Met papaya gemarineerde pisco
  • 30 ml MARTINI Bitter
  • Werk af met een pruim.

Lees ook: