Home Lifestyle Food Pascale Naessens verrast met nieuw project

Pascale Naessens verrast met nieuw project

Pascale Naessens verrast met nieuw project

 

Pascale Naessens is al lang niet meer enkel de vrouw van … . Onlangs lanceerde ze reeds haar derde kookboek waarmee ze een einde breit aan één van de meest gezonde én lekkere kookboekentrilogieën van het moment. Ze heeft echter nog meer in haar mars zo blijkt.

 

Want, in samenwerking met het Belgische merk Serax, brengt Pascale nu ook haar allereerste servieslijn op de markt. Gezonde gerechten op een eigenbereid bedje van keramiek.

Voor het project nam Pascale zelf plaats achter de draaischijf en ging aan de slag met het door haar zo geliefde materiaal. Ruim acht jaar geleden raakte ze tijdens één van haar omzwervingen met haar levensgezel al besmet met de pottenbakkerskoorts. Pascale Naessens: ‘Ik was meteen gepassioneerd door klei. Ik volgde lessen, kocht een draaischijf, een oven en installeerde thuis een atelier. Ik liet me helemaal onderdompelen in de kunst van het maken van klei.‘

Haar eerste servieslijn kwam er in samenwerking met Serax Maison D’être, niet toevallig een Belgisch merk dat collaboreert met bekende nationale en internationale ontwerpers. De keramieklijn past dankzij zijn organische vormen en dan ook helemaal binnen de sfeer van het kookboek. Het belichaamt authenticiteit en warmte, en helpt je des te meer te genieten van de pure gerechten uit het kookboek. Noem het gerust een 'match made in heaven'.

Verkoopsinformatie:
‘Puur genieten en toch gezond en slank’, Pascale Naessens
Uitgeverij Lannoo, ISBN 978 94 014 0220 0
€ 24,99

De keramieklijn Pure is er in drie kleuren: gevlamd groen, grijs en bruin. De borden zijn zowel in ovale als ronde vorm verkrijgbaar, en in verschillende afmetingen. Verder bestaat het uit verschillende bordjes en kommetjes.