Home Lifestyle Food Rodevruchtensoep met knapperige ‘pralines roses’

Rodevruchtensoep met knapperige ‘pralines roses’

Rodevruchtensoep met knapperige ‘pralines roses'

Een lekker dessertje om te maken in de mini-kookpannetjes van Le Creuset

 

Bereidingstijd: 5 minuten 



Kooktijd: 2 minuten


Ingrediënten (voor 3 personen)
– 250 g frambozen


- 250 g zwarte bessen


- 300 g aardbeien

– 2 el suiker 


– sap van 1 citroen


- 125 g ‘pralines roses’

Bereiding:

1. Was het fruit en zet het even opzij in drie verschillende kommen. Verwijder het steeltje van de aarbeien en snijd ze in vieren of meer, naar gelang hun grootte.

2. Neem de helft van de frambozen, de zwarte bessen en de aardbeien, doe ze in een blender en pureer ze samen met de suiker en het citroensap.

3. Verdeel het resterende fruit over de ministoofpannen.

4. Bedek ze met de rodevruchtenpuree.

5. Hak de pralines roses grof en leg ze voorzichtig bovenop de soep.

6. Plaats de ministoofpannetjes – zonder deksel – gedurende 2 minuten onder de grill en geniet!