https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Food Slank uit een potje
Slank uit een potje

In ons februarinummer publiceren we een enquête van Guerlinéa over de Belgen en hun lichaam. Daaruit bleek dat mannen zich fitter voelen na een dieet, en vrouwen voelen zich mooier. 

 

Bij mensen die willen afvallen, zijn stress en tijdgebrek vaak de grote struikelblokken. Als je de neiging hebt om snel om het even wat naar binnen te werken tussen alle bezigheden door, en geen tijd neemt om een gezonde salade te maken, zijn de maaltijdvervangers van Gerlinéa een goede oplossing.

Ik testte een aantal producten uit en ik moet zeggen: ik ben niet te zwaar, maar ik let wel op mijn gewicht en ik vond de producten wel aantrekkelijk. Je hoeft niets klaar te maken, de textuur is aangenaam, ze zijn niet te zout en niet te zoet…

Het grote nadeel van de gerechten (zoals de pastaschotels met minder dan 200 calorieën per portie) zijn de hoeveelheden. Je kunt je moeilijk verzadigd voelen als je alleen een klein kommetje noedels met groente hebt gegeten. Dat geldt ook voor de pudding die je eet als ontbijt. De vanillesmaak zit goed, maar als je, zoals ik, gewend bent om stevig te ontbijten, heb je niet genoeg aan één potje + een stuk fruit. Maar voor mensen die het ontbijt gewoonlijk overslaan, is een shake of zo'n puddinkje natuurlijk een prima oplossing. Het is allemaal een kwestie van evenwicht en behoeften. Misschien kun je het beste zoveel mogelijk 'gewone' maaltijden eten en Gerlinéa gebruiken voor onderweg of als je geen andere keuze hebt. 

Meer info over Gerlinéa, vind je hier.

M.H.