Home Lifestyle Food Smartmat: eten aan huis bezorgd
Smartmat: eten aan huis bezorgd

Tegenwoordig grijpen mensen heel snel naar diepgevroren of kant-en-klare maaltijden omdat ze geen zin, tijd en inspiratie hebben om zelf te koken. De Zweed Anders Asarby vond dat dit niet langer kon en daarom bedacht hij het foodconcept Smartmat. Smartmat levert alle dagen van de week recepten en de bijbehorende ingrediënten aan huis. Op die manier kan iedereen binnen het halfuur een lekkere en gezonde maaltijd op tafel toveren. 

Smartmat bestond al in Zweden, maar het werd nu ook geïntroduceerd in België. Het concept is heel simpel: bij Smartmat neem je een abonnement om wekelijks of tweewekelijks recepten en de bijbehorende ingrediënten bij jou thuis te laten bezorgen. De ingrediënten worden altijd voor vier personen geleverd en dit voor drie of vijf dagen per week. Op de website van Smartmat kan je aangeven in welke week je een levering wil ontvangen. Let wel op: bestellingen kunnen niet meer gewijzigd worden elf dagen voor de levering.

 

 

 

 

 

Hoewel Smartmat ervoor zorgt dat de ingrediënten voor de maaltijd bij jou thuis bezorgd worden, verwacht de organisatie dat je ook zelf voor enkele basisingrediënten zorgt. Op het einde van elke week sturen ze je een e-mail met de recepten voor de volgende week en de hiervoor noodzakelijke basisingrediënten.

Alle ingrediënten van Smartmat zijn vers, ecologisch en klimaatvriendelijk. De menuplanning is in handen van voedingsspecialisten en de recepten worden altijd op voorhand getest en geproefd. Voorlopig is Smartmat enkel actief in Antwerpen. Het is nog niet bekend of er uitbreidingen komen.

Prijzen:

Het 3-dagen pakket kost 75 euro per week en het 5-dagen pakket kost 109 euro per week.

 

Voor meer informatie: www.smartmat.be