Home Lifestyle Food Topchef Jordi Roca en Sergio Herman koken samen op Tomorrowland

Topchef Jordi Roca en Sergio Herman koken samen op Tomorrowland

Topchef Jordi Roca en Sergio Herman koken samen op Tomorrowland

Tomorrowland, het beste festival ter wereld volgens de prestigieuze International Dance Music Awards, krijgt bezoek van de beste chef ter wereld Jordi Roca en collega Sergio Herman. Voor Sergio is het de tweede keer dat hij zijn culinaire kunsten toont tijdens het Belgische festival.
 

Culinair koken op een dance festival? Sergio Herman en Jordi Roca bewijzen dat het kan. De twee sterrenchefs zullen op Tomorrowland samen het restaurant ‘Secret Restaurant’ in goede banen leiden. Het ‘Secret Restaurant’ is gelegen op een geheime locatie op het festival met het meest spectaculaire zicht, waar slechts plaats is voor 8 personen. Twee keer per dag serveren ze er magische gerechten, waarvan de opbrengst gaat naar een goed doel.
 

Beste chef ter wereld: Jordi Roca

Jordi Roca, de Spaanse  patissier van “El Celler de Can Roca” veroverde dit jaar de eerste plaats in de prestigieuze “World’s Best Restaurant” lijst. Voor Sergio Herman is dit een hele eer: 'Koken met Jordi Roca op Tomorrowland, dat zal pure magie zijn. We zullen alle zintuigen bespelen,  onze stijlen passen goed bij elkaar en de click is er!'  
 

Win een ‘Golden ticket’

Het festival Tomorrowland geeft 8 bezoekers de kans om deze once in a lifetime experience mee te maken en schenkt net zoals vorig jaar één “golden ticket” voor 8 vrienden weg aan de persoon die het origineelst uit de hoek komt.
 
Wat moet je doen?

Neem een foto van jezelf – en eventueel je vrienden – , met het logo van Tomorrowland waarin je het thema van deze 9e editie “The Arising of Life” op een originele manier verwerkt.  Post deze creatie op Facebook Timeline cover, link naar de pagina van het festival en win niet alleen een Full Madness Comfort ticket incl 4 easy tents voor DreamVille voor jou en 7 vrienden, maar ook het bijzondere diner met Sergio Herman en Jordi Roca. Deelnemen kan tot 22 juli 2013.