Fijne restaurants, trendy koffiebars of andere hippe hotspots vinden waar ook je kroost zich een paar uur lang amuseert, is niet eenvoudig. Om de recreatieve zoektocht van jonge ouders te verlichten, vraagt Feeling elke week naar de vijf favoriete adresjes van een ‘working mom’. Op deze kidsproof plekken in de stad luncht, bruncht en chillt onderneemster en ‘mama van vijf’ Anne Cornut graag met haar kinderen.

Weten hoe onderneemster en @mamavanvijf Anne erin slaagt haar drukke job met een druk nieuw samengesteld gezin te combineren? Lees dan ook: ‘Working Mom Anne: “Tegenwoordig moet je opvoeden alsof je niet werkt en werken alsof je geen kinderen hebt”‘.

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Weten hoe onderneemster en @mamavanvijf Anne erin slaagt haar drukke job met een druk nieuw samengesteld gezin te combineren? Lees dan ook: ‘Working Mom Anne: “Tegenwoordig moet je opvoeden alsof je niet werkt en werken alsof je geen kinderen hebt”‘

Meer over opvoeden en kidsproof hotspots: