Yanaïka’s kaashapjes

Woensdag 6 april 2011 is een heerlijke lentedag, maar ook ‘Dag van de Kaas‘. Dat kwam Yanaïka, chef van het Hasseltse Exquisa én Ladychef of the Year, ons vertellen. Ze bracht de Feeling-redactie fijne, gevarieerde kaashapjes. “Er zijn ontelbaar veel leuke en lekkere toepassingen te bedenken. Zacht, hard of gesmolten, kaas kan verrassend variëren in [...]

Woensdag 6 april 2011 is een heerlijke lentedag, maar ook ‘Dag van de Kaas‘. Dat kwam Yanaïka, chef van het Hasseltse Exquisa én Ladychef of the Year, ons vertellen. Ze bracht de Feeling-redactie fijne, gevarieerde kaashapjes. “Er zijn ontelbaar veel leuke en lekkere toepassingen te bedenken. Zacht, hard of gesmolten, kaas kan verrassend variëren in smaak, aroma en structuur.”
Dus serveerde ze ons rillettes van varkensvlees met Oudendijk A.O.C. Mosterdkaas en een carpaccio van sint-jakobsvruchten, pesto van rucola, Oudendijk A.O.C. Het smaakt geweldig! Ook proeven? Hier komen de recepten. (more...)

Partner Content

Gesponsorde content