Home Lifestyle Food Zeg het met bubbels
Zeg het met bubbels

Voor het feest van de liefde lanceert het prestigieuze merk Moët & Chandon de meest glamoureuze wedstrijd én feestavond van deze winter. Verklaar uw liefde met een unieke foto, win een magnumfles Moët Rosé en laat een metershoge versie van uw liefdesverklaring schitteren op de gevel van het Flageygebouw tijdens een exclusieve cocktailparty op de avond van 14 februari.

Rosé Impérial laat op Valentijnsdag de ogen van geliefden fonkelen. Deze champagne is uitstekend geschikt voor het feest van mooie beloften dankzij zijn chic en exclusief karakter, zijn stralend roze kleur en zijn heerlijke smaak/

De campagne ‘Declare Your Love’ naar aanleiding van Valentijn 2013 is ludiek, romantisch en smaakvol tegelijk en biedt iedereen de kans om zijn of haar liefde te verklaren via de website www.moet.com/rose.

Moët Rosé Impérial zorgt voor de ‘perfecte date’, want de site bevat ideeën om uw fles Moët Rosé Impérial te personaliseren en de nodige tips om de champagne met stijl te serveren. Bovendien vindt u er verschillende foodpairingsuggesties, recepten en smaakcombinaties voor uw romantische diner op 14 februari.

Via de QR-code hieronder ontdekt u bovendien een app voor uw iPhone. Daarmee opent u een wereld van mogelijkheden om die onvergetelijke romantische momenten in het smaakgeheugen te griffen. Met de app kunt u foto’s van uw unieke liefdesverklaring maken en uploaden; vervolgens kunt u de foto’s digitaal bewerken en er uw persoonlijke liefdesberklaring aan toevoegen.

Last but not least is er de ‘Declare Your Love’-wedstrijd van Moët & Chandon. Deelnemen kan van 24 januari tot en met 7 februari 2013 via de Facebookpagina van Moët & Chandon België (https://www.facebook.com/moetchandonbelgium, via de tab ‘Declare Your Love’). Twintig verliefde zielen maken kans op een magnumfles Moët Rosé en mogen hun geliefde meevragen naar een exclusieve cocktailparty van 18.30 uur tot 20.30 uur op het prachtige Flageyplein in Brussel.