Wij blijven positief en hopen dat 2022 opnieuw weer wat meer feestjes en afspraakjes in petto heeft. Misschien gaan we wel terug meer naar het werk, komen er weer wat meer etentjes en afspraken op ons pad… Redenen genoeg om een mooie planner aan te schaffen. Ziet het jaar er toch rustiger uit dan gehoopt? Ook dan heb je plezier aan een van deze mooie agenda’s. Boordevol leuke graphics, stickers, notitie-blaadjes, inspirerende quotes en ludieke weetjes, ziet je jaar er meteen wat rooskleuriger uit.

 

5 x jouw toekomstige droomplanner

Ban.do large planner (17 maanden)

De agenda’s van ban.do zijn kunstwerkjes op zich. Dit jaar staan hun planners in het teken van balans. Enerzijds omdat plannen en lijstjes maken handig is. Anderzijds omdat je soms even moet relaxen en tijd maken voor jezelf. In deze planners vind je jaar-, maand- en weekoverzichten, notitie-pagina’s, prachtig artwork, (heel veel) stickers, motiverende quotes, en nog veel meer. De agenda is best groot met een hoogte van 25,4 cm en een lengte van 20,3 cm. De planner beslaat 17 maanden, startend van augustus 2021 en eindigend in december 2022.

Ban.do, € 37,50 – Koop ‘m hier

Mascha DIY planner

De nieuwe Mascha Planner Gemstone Pink kan je helemaal zelf customizen door haar bijgevoegde stickers. Het brein achter het merk, Mascha, ontwierp de agenda omdat ze geen enkele planner vond die precies aan haar noden voldeed. Daarnaast biedt de agenda nog veel extra’s, zoals een notitieboekje, kaarten, bladwijzers, maandstickers en labels. De planner (20 x 23 cm) bevat 60 weken, zodat jij hem langer dan een jaar of in bepaalde weken net intensiever kan gebruiken.

Mascha, € 24,95 – Koop ‘m hier

Ban.do medium planner (12 maanden)

Ook in deze – iets kleinere – agenda van ban.do vind je jaar-, maand- en week-planners, notitie-pagina’s, artwork, stickers, inspirerende quotes, enzoverder. Alle ingrediënten dus waarom we zo van de ban.do kunstwerkjes houden. De jaarplanner is 13 x 20,6 cm groot, en loopt van januari 2022 tot december 2022.

Ban.do, € 25 – Koop ‘m hier

DIY agenda

Deze vrolijke planner (21 x 17 cm) met gekleurde stippen kun je helemaal naar je eigen hand zetten. Achter de tabbladen kan je je to do-lijstjes en notities kwijt, en de tabs bieden ook overzichtelijke week- en maandplanners. De dagen, weken en maanden kun je zelf invullen, zodat je de agenda op ieder of elk relevant moment zo uitgebreid als je zelf wilt, kunt gebruiken. Aan de voorkant van de kaft zit nog een insteekhoes om kleine, losse papiertjes in te bewaren. Kortom, een planner die je helpt jouw leven makkelijker te maken.

Hema, € 5,50 – Koop ‘m hier

Kate Spade planner (17 maanden)

Er kan een hoop gebeuren in anderhalf jaar. Daarom helpt de Kate Spade large 17-month agenda je om alles te plannen. De agenda is zo leuk dat wij ‘m jaarlijks bijhouden als herinnering voor later. Ook deze planner bevat onder andere een grote pagina met stickers, maand- en week-spreads, en notitie-pagina’s. En dat alles natuurlijk – wat wil je van een luxe modehuis? – in een prachtig design. De agenda is 25,40 x 20,32 cm groot, en gaat van augustus 2021 tot december 2022.

Kate Spade New York, € 40 – Koop ‘m hier

 

Lees ook