Home Lifestyle Reizen 3 hippe bars in Milaan
3 hippe bars in Milaan

Ontdek onze favoriete cocktailbars in Milaan.

Milaan is niet enkel de modehoofdstad van de wereld, je vindt er ook enkele van de beste cocktailbars. Wij zetten onze favorieten voor jou op een rijtje. Schol!

1. Bamboo Bar

Bamboo Bar

Op de 7de verdieping van het Armani Hotel vind je de Bamboo Bar. Als het van Armani komt, weet je dat het stijlvol zal zijn. En niets is minder waar. Deze elegante lounge is modern ingericht met designer meubelen. De muren zijn volledig van glas waardoor je een prachtig zicht over de Milanese skyline terwijl je sipt van je cocktail.

Via Manzoni 31

2. Nottingham Forest

Nottingham Forest

Nottingham Forest blinkt uit dankzij zijn moleculaire mixologie. Het team achter Dario Comini heeft meer dan 40 jaar ervaring en toveren de mooiste cocktails in elkaar. De hippe bar heeft een wereldlijke stijl met souvenirs uit het Verre Oosten, de Caraïben en Afrika. Het team brengt dan ook vaak nieuwe recepten mee van hun verre reizen.

Viale Piave 1

3. Le Biciclette

Le Biciclette

In een klein, stil straatje in het hart van Milaan vind je cocktailbar Le Biciclette. Deze voormalige fietswinkel is omgetoverd tot een hippe bar waar ze de beste cocktails serveren. Met een stijlvolle mengeling van hi-tech en minimalistisch design is het heerlijk vertoeven bij Biciclette. 

Via Torti

Gek van Milaan? Check dan zeker ook de beste shopadressen en onze favoriete hotels in Milaan.