It’s the Season! Trek er tijdens de kerstvakantie eens op uit, naar een van deze drie bestemmingen bijvoorbeeld…

1. Kerst in Maasmechelen Village

Maasmechelen village dompelt je tijdens de eindejaarsperiode onder in de wereld van KRJST. Dit creatief duo uit Brussel toverde de gebouwen van MMV om in een KRJST wonderland. Kers op de taart is de KRJSTmas Tree: een driedimensionale herinterpretatie van de traditionele kerstboom die bestaat uit weefsels, lichtjes en magie. De boom lijkt over de grond te zweven, de weefsels zweven in de lucht als een ladder die leidt naar een denkbeeldige wereld.

‘A New Wave of Extraordinary’ kan je nog tot en met 31 december ontdekken op het adres Zetellaan 100, 3630 Maasmechelen.

2. Op ontdekking met Srprs.me

Niet zozeer 1 bestemming, maar de keuze uit verschillende thema’s en landen binnen of buiten Europa. Srprs.me kiest voor jou de bestemming, boekt je vlucht en hotel, en geeft je nog een hoop fantastische tips van de locals mee. Het verschil met een standaard touroperator? Je komt pas op de luchthaven te weten waar de reis naartoe gaat. De enige info die je tot op dat moment hebt ontvangen is het plaatselijke weerbericht. Eveneens een originele cadeautip voor wie vrienden en familie wil verrassen met de citytrip of reis van hun leven…

Bestel je reis of srprs.me giftcard via sprs.me

3. Londen voor het goede doel

Londen wordt wel eens de Christmas hoofdstad genoemd, de eindejaarsperiode is tevens de geschikte periode om je hart te laten zien.

Ga voor een rock ‘n roll Christmas en breng een bezoekje aan the guitarwrist pop-up jewellery shop in een zijstraat van Carnaby Street. De juwelencollectie bestaat uit armbanden, ringen en halskettingen die vervaardigd zijn uit gitaarsnaren die gedoneerd werden door artiesten als KT Tunstall (het gezicht van de shop), Duran Duran en Toto. Opbrengst van de juwelen gaat naar verschillende charities die gelinkt zijn aan de muziekwereld, waaronder het Music for The Teenage Cancer Trust.

Er exposeren ook 2 muziekfotografen in de pop-up, waaronder Scarlett Page – dochter van Led Zeppelin gitarist Jimmy Page.

the guitarwrist pop-up, 2 Newburgh Street, theguitarwrist.co.uk.

Door: Elspeth Jenkins

Lees ook: