Home Lifestyle Reizen 3 x luxehotels in Dublin
3 x luxehotels in Dublin

Ontdek onze favoriete luxehotels in Dublin.

Dublin is een prachtige stad die zeker op je citytrip verlanglijstje moet staan. De bruisende hoofdstad van Ierland heeft meer te bieden dan enkel de 800 pubs die de stad telt. Kunst en cultuur, maar ook geschiedenisliefhebbers zitten hier op de juiste plek. Omdat het Ierse weer je soms in de steek kan laten, is een goed hotel essentieel. Daarom zetten wij onze drie favoriete luxehotels op een rijtje.

1. The Merrion Hotel

The Merrion Hotel

In het hart van het Ierse stadscentrum vind je het luxueuze vijfsterrenhotel The Merrion. Vier Georgische herenhuizen werden omgetoverd tot dit schitterende hotel, ingericht in een prachtige klassieke stijl. Geniet van de wellnessruimte met een heerlijk binnenzwembad en stil daarna je honger met de gerechten van het tweesterrenrestaurant Patrick Guildbaud. Smakelijk!

Kamers vanaf € 280

2. Hotel Dylan

Hotel Dylan

Dit boetiekhotel Dylan ligt in een typisch Victoriaanse straat in de buurt Ballsbridge, pal in het culturele epicentrum van Dublin. Alle kamers zijn ingericht om even goed te voelen als ze eruitzien. In hun eigen restaurant kun je proeven van heerlijke én typische Ierse gerechten.

Kamers vanaf € 182

3. The Marker Hotel

The Marker Hotel

Het Marker Hotel is buitengewoon, verrassend en luxueus. Prachtige kamers die ingericht zijn met meubels van Ierse designers, een ontspannende wellnessruimte en het absolute hoogtepunt: het indrukwekkende dakterras. Op de bovenste verdieping vind je een leuke cocktailbar met een heerlijk terras, dat je zicht geeft tot aan de mooie Ierse bergen en de zee.

Kamers vanaf € 220