Home Lifestyle Reizen 4 prachtige verwenadresjes in de Ardennen

4 prachtige verwenadresjes in de Ardennen

4 prachtige verwenadresjes in de Ardennen

Zin in een winterweekendje in eigen land? Dan moet je in de Ardennen zijn en wel in één van deze vier zalige verwenadresjes.

1. Een verwenadres voor fijnproevers

De voormalige notariswoning turned hotel L'Auberge du Notaire in Vielsalm, Luxemburg is het levenswerk van de Nederlandse Mart en Monique. Naast een charmant en humoristisch interieur zijn vooral het ontbijt en het diner hier de grote showstoppers. Verwacht geen groot en cliché ontbijtbuffet, maar een goede start à la carte. Ook ’s avonds koken Mart en Monique zelf een heerlijk potje met streekgerechten en artisanale producten, zoals een everzwijn uit het naburige woud.

ADN1

ADN2

ADN3

ADN4

2. Een verwenadres voor wellnessfans

Château du Bois d'Arlon in Aarlen, Luxemburg is niet alleen een prachtig domein, het is ook het ultieme kuuroord voor mensen die willen vermageren, verjongen of gewoon heerlijk willen ontspannen. De wellnessrijkdom in dit kasteel varieert van een sauna, hamam en jacuzzi tot een waaier aan professionele wellnessbehandelingen, verzorgingen en gezondheidskuren.

CDBA1

CDBA2

CDBA3

CDBA4

3. Een verwenadres voor actievelingen

Aan de rand van de Samois in Frahan, Luxemburg vind je het gastenverblijf Aux Roches Fleuries. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor lange wandelingen en kajaktochten op de kabbelende waters van de Samois. Een lunchpakket smeren? Dat is niet nodig, want de eigenaars van dit prachtige verblijf zetten ‘s ochtends een picknickmand voor je klaar.

ARF1

ARF2

ARF3

ARF4

4. Een verwenadres voor romantici

De ingrediënten van het Panoramahotel in Bouillon, Luxemburg? Een open haard, een dromerig uitzicht op een kasteel en een kabbelende rivier en een heerlijk diner bij kaarslicht. Kortom, de bestemming bij uitstek voor verliefde tortelduifjes.

PH1

PH2

PH3

PH4

 

Lees ook:

Dit zijn de mooiste B&B's aan de kust

Hier kan je het noorderlicht zien vanuit je bed

Dit zijn de vijf mooiste wandelplekken in Vlaanderen