Home Lifestyle Reizen 4 x hemels slapen in deze hotels in Rome

4 x hemels slapen in deze hotels in Rome

4 x hemels slapen in deze hotels in Rome

Alle wegen leiden naar Rome en als je bent aangekomen, dan moet je logeren in een van deze 4 tophotels.

 

1. G-Rough: Onconventionele luxeG-rough_2

Vlak bij de heerlijke Piazza Navona opende Romein Gabriele Salini het ultieme lifestyle-hotel: G-Rough. Geen kleffe romantiek hier, maar ruwe schoonheid. De imperfecties van het 16de-eeuwse gebouw met zijn oude tegelvloeren en onvolledige fresco’s maken het nog mooier. De vijf verdiepingen zijn gevuld met iconische Italiaanse designstukken zoals Sputnik-lampen en bartrolleys van Gio Ponti. Het personeel regelt onvergetelijke ervaringen voor je, zoals een tripje per Vespa, een diner in een palazzo of een designcursus in de modeacademie.

Suites vanaf € 400 voor 2 personen.

 

2. D.O.M., Een droom van een PalazzoD.O.M._2jpg

Altijd al eens willen logeren in een palazzo? Dan gaat je droom nu in vervulling bij D.O.M. aan de Via Giulia. De marmeren muren met godsdienstige inscripties stammen uit de 17de eeuw, maar verder is dit een toonbeeld van modern Italiaans design. Zandkleuren en rokerige tinten aangevuld met leer en fluweel typerende kamers en het restaurant.

Luxekamers vanaf € 295 voor 2 personen.

 

3. Modieuze elegantie: Fendi Private SuitesFendi

Na jarenlange renovatie is het Palazzo Fendi weer geopend. De benedenverdieping en de eerste verdieping staan helemaal in het teken van mode; via de glazen lift kun je zelfs even binnenkijken in de ateliers. Maar ga gerust nog hoger en logeer in een van de fenomenale suites. Je hebt de keuze uit zeven toonbeelden van elegantie, en dat vlak bij de SpaanseTrappen en de Trevi-fontein.

 Juniorsuite vanaf € 350 voor 2 personen, deluxe suite vanaf € 550 voor 2 personen.

 

4. Thirties-stijl in the cornerTheCorner

Bij The Corner, een stijlvolle villa in de Aventino-wijk, op tien minuten van het Colosseum, waan je je in de jaren dertig. De 11 gastenkamers zijn ingericht in art-nouveaustijl, met prachtig behang en designmeubelen. Relax na de stadsdrukte in de mooie tuinpaviljoenen. Chef Marco Martini tovert in de bistro een verbluffende versie van de Italiaanse keuken op je bord. En daarna kun je tot diep in de nacht verder loungen in de sfeervolle bar.

Kamers vanaf € 110 voor 2 personen

Op zoek naar nog meer adressen in Rome? Ontdek dan hier de 5 niet te missen adresjes in Rome.