Home Lifestyle Reizen 4 x hotels in Nieuwpoort
4 x hotels in Nieuwpoort

Ontdek onze favoriete hotels in Nieuwpoort.

De trendy badplaats Nieuwpoort is de ideale plek om heerlijk uit te waaien aan het strand. Om heerlijk uit te rusten heb je het juiste hotel nodig. Ontdek snel onze favoriete hotels.

1. B&B ‘t Ponton

B&B 't Ponton

In het centrum van Nieuwpoort prijkt deze mooie B&B ‘t Ponton. Met slechts 3 kamers vind je hier alle rust en intimiteit om te bekomen van een dagje uitwaaien aan zee. De moderne en ruime kamers zijn voorzien van alle nodige luxe en comfort zodat je gegarandeerd een heerlijk verblijf hebt in Nieuwpoort.

Kamers vanaf € 110

Kaai 11, Nieuwpoort

2. B&B Blanches Voiles

B&B Blanches Voiles

Designliefhebbers zitten goed bij B&B Blanches Voiles, pal aan de kust van Nieuwpoort. Franky en Ann ontvangen je met veel plezier en zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Kom tot rust in je kamer met uitzicht op zee. Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt in de tuin, met op de achtergrond het ruisen van de zee.

Kamers vanaf € 120

Zeedijk 113, Nieuwpoort

3. B&B Huize Van Damme

B&B Huize Van Damme

Bij B&B Huize Van Damme is logeren is als thuiskomen. Deze huiselijke B&B is heel centraal gelegen; dichtbij het strand, de jachthaven én de mooie promenade langs de Ijzermonde. Je logeert er in een moderne suite met slaap- en woonkamer, badkamer én dressing.

Kamers vanaf € 90

Dudenhofenlaan 36, Nieuwpoort

4. Hotel Martinique

Hotel Martinique

Onthaasten en ontstressen, dat kan bij hotel Martinique in Nieuwpoort. Dit charmehotel in de Engelse villastijl is gelegen in een rustige en groene omgeving, maar nog steeds nabij het strand en de zee. De ruime kamers zijn uitgerust met een jacuzzi waarin je heerlijk tot rust komt. Op zonnige dagen kun je ontbijten in de mooie tuin, tussen de bloemen en beeldhouwwerken.

Kamers vanaf € 55

Brugse Steenweg 7, Nieuwpoort

 

Lees ook: