Home Lifestyle Reizen 5 nieuwe hotspots in Londen
5 nieuwe hotspots in Londen

Londen is de hipste stad van Europa. Trendy shops schieten er als paddenstoelen uit de grond. De hemel op aarde voor menig fashionista, foodie en design-lover. Deze 5 hotspots in Londen zijn nog maar net open en nu al the talk of the town. 

1. In House

Kleinste kerstwinkel

Ben je van plan om voor de feestdagen nog naar Londen te gaan? Ga dan zeker kerstshoppen in de kleinste kerstwinkel ooit. In deze 10 meter lange winkel vind je kerstkaartjes tot kristallen champagneglazen voor bij het feestmaal. Maar je moet snel zijn, want deze pop-up winkelruimte verandert elke drie maanden van thema.

In House, 67 Redchurch Street, London E2 7DJ

 

2. Sipsmith Ski Lodge bij The Well

Ski hut in pub The Well

Om zowel binnen als buiten in de kerstsfeer te blijven, tovert het restaurant The Well zijn kelder deze winter om tot een ondergrondse skihut. Waan je in de Alpen met een lekkere cocktail in je hand, bergen op de achtergrond en een warm tapijt onder je voeten. Het concept komt van de bekende stokerij Sipsmith en blijft tot februari open.

The Well, 180 St. John Street, Clerkenwell, London EC1V 4JY

 

3. ESHK

ESHK kapperssalon

Dit trendy kapperssalon zweert bij 'upcycling'. Alle spullen die je er vindt, de meubels en de inrichting bestaan uit oude bureaus, stukken van oude toiletten en noem maar op. Het oude wordt zo goed verwerkt dat het er als nieuw uitziet. Laat je haar ( en jezelf) verwennen door de geweldige kappers en kom zelf helemaal als nieuw buiten.

ESHK, 138 Gray’s Inn Road, London WC1X 8AX

 

4. Alex Eagle

Designwinkel Alex Eagle

Alle design liefhebbers zullen deze winkel al op hun radar hebben staan. Half winkel, half galerij waar de hond van de eigenaars casual rondloopt. Als je binnenstapt, lijkt het alsof je door een woning wandelt. Je vindt er meubels, kunst, mode en designstukken die bestempeld worden als 'tijdloos'. Geloof ons, hier kom je niet zonder iets buiten. Al is het maar met inspiratie.

Alex Eagle Shop, 91 Walton Street, London, SW3 2HP

 

5. Rök

Noors restaurant

Met Rök, een Noors restaurant en bar, brengt Londen een vleugje Scandinavië in zijn stad. Het restaurant is gespecialiseerd in typische Noord-Europese technieken als roken, pekelen en marineren, maar dan met Britse producten. Geniet van de heerlijke familierecepten van de eigenaars én de variërende cocktails. Het water loopt ons al in de mond.

Rök, 26 Curtain Road, London, EC2A 3NY

 

Binnenkort een citytrip naar Londen op de planning? Bekijk dan zeker deze design-adresjes in Londen.  Nog geen hotel geboekt? Dit zijn 4 mooie en verrassende hotels in Londen.