Home Lifestyle Reizen 5 x een tropisch eiland voor jou alleen

5 x een tropisch eiland voor jou alleen

5 x een tropisch eiland voor jou alleen

Iedereen wilt soms wel eens ontsnappen uit de drukte.. en dan liefst nog naar een eiland voor ons hélemaal alléén! Wij vonden 5 zalige privé-eilanden voor jullie om helemaal tot rust te komen.

1. Aitutaki Lagoon Resort & Spa, Cook-eilanden

Aitutaki

Een helderblauwe zee en het ultieme vakantiegevoel: te vinden op dit pareltje van de Cook-eilanden. In Aitutaki kan je rechtstreeks van je bungalow het strand op wandelen en het zicht vanuit je slaapplek is adembenemend. Daarnaast is het eiland ook perfect voor huwelijksreizen. Met je liefste op een boot naar ‘Honeymoon Island’ om samen een kokospalm te planten en vers gevangen vis te smullen? Dit kan allemaal op dit wondermooie strand. De bungalows zijn beschikbaar vanaf €255 per nacht.

Meer info vind je hier.

2. El Nido, Filipijnen

El Nido

El Nido lijkt wel de hemel op aarde. Op de witte stranden en tussen de palmbomen kan je je lekker laten masseren. Neem je een boot, dan geraak je zo op de eilanden in de buurt. Het totaalplaatje doet denken aan de beelden in dromerige reisboekjes, maar deze keer is het écht. Met maximaal 10 personen kun je er logeren, waarbij het je €485 per nacht kost.

Meer info vind je hier.

3. Pulau Joyo, Indonesië

Pulau Joyo

Oorspronkelijk kocht een rijke familie het eiland Pulau Joyo als vakantiebestemming. Vandaag de dag kunnen ook toeristen terecht op dit Indonesisch eiland voor een onvergetelijke vakantie. Op de stralend witte stranden vind je zes huisjes, gemaakt van drijfhout. Met een boot kan je ook de nabijgelegen eilanden bezoeken. Oh ja: ook verse Indonesische viscurry is zeker het proeven waard! Een nachtje op Pulau Joyo is mogelijk vanaf zo’n €210.

Meer info vind je hier.

4. Aman Sveti Stefan, Montenegro

Aman Sveti Stefan

Begonnen als een 15de eeuws vissersdorpje, is dit eiland in Montenegro nu de place to be voor ontspannende vakanties. Je kan hier een bezoekje aan de spa brengen en op het plein in het centrum vind je plekken om heerlijk te dineren. Je verblijft er in kleine villa's tussen de granaatappelbomen, rozen en lavendel. Je portemonnee zal er wel wat slinken, aangezien je er €750,- per nacht betaalt.

Meer info vind je hier.

5. Pangkor Laut, Maleisië

Pangkor Laut

Dit prachtige eiland ligt aan de westkust van Maleisië en bestaat grotendeels uit regenwoud en eindeloze stranden. De huisjes waarin je verblijft hebben elk een king-size bed en het uitzicht op de zee is indrukwekkend vanaf het balkon én vanuit het enorme bad in je huisje. Naast de zwembaden en het rustige woud – geschikt voor ontspannende wandelingen – kan je je dag beginnen met kalmerende sessies op het yogadeck of met een exotisch spa-ritueel. De kamers zijn te huur vanaf zo’n €177 per nacht.

Meer info vind je hier.

Voor meer inspiratie voor een originele logeerplek – iets dichterbij- kun je hier terecht. 


Lees ook:

5 x lovely logeren

Hemels logeren: 3 x slapen in een kerk

5 x logeren in Oostende