Home Lifestyle Reizen 5 x lovely logeerplekjes voor Valentijn

5 x lovely logeerplekjes voor Valentijn

5 x lovely logeerplekjes voor Valentijn

Wie nog op zoek is naar een origineel adresje voor Valentijnsnacht, is hier op de juiste plaats. Geïnspireerd door de nieuwe website ‘Bijzonder Plekje’ en de romantische ideeën van hotspot-experte Joke Groffils, onthult Feeling enkele bijzondere adresjes. Verras je liefste met een nachtje in één van deze vijf verbluffende liefdesnestjes

 

1. Hoeve de Witte Gans:

Deze sfeervolle B&B beschikt over een Droomsuite, gekenmerkt door één en al romantiek: de vloer gesierd door natuurstenen hartjes, een hartvormige inloopdouche en een bad op pootjes zorgen in no time voor love in the air. Daarnaast zijn de houtgestookte massageruimte en de sfeervolle verlichting een plus voor deze authentieke logeerplek. 

 

valentijn

 

2. De Weide Wereld

Een Brugse B&B die zijn kamerinrichting op een nostalgische manier verzorgt. Naast de retro decoratie, geeft ook de gezellige woonkamer en het bad op pootjes een charmante uitstraling aan deze cosy plek.

 

valentijn

 

3. Loft aan het Water:

Wat deze lovely loft extra speciaal maakt, zijn zijn rustgevende ligging aan het Albertkanaal en de aanwezigheid van een privébutler. Op deze unieke Kempense locatie is zelfs een privé bioscoopruimte voor jou en je liefste voorzien. Ook de infra-rood sauna is een heerlijke extra.

 

valentijn

 

4. Hayema Heerd:

Dit strohotel in Groningen is er eentje voor zij die houden van bijzondere ervaringen in combinatie met een gezellige sfeer. Je kan er overnachten op de Hooizolder, in het Strokasteel of in een echte Stro-iglo. Breng jullie nacht door in een bed opgemaakt op een dik pak stro, onder knusse dekbedden en tussen gezellig zachte kussens. De warmtestralers vullen dit bijzondere concept aan, waardoor je je nacht gezellig warm zal doorbengen.

valentijn

 

5. Les Cabanes de Rensiwez:

Deze stijlvolle houten huisjes omgetoverd tot liefdesnestjes zijn de ideale plaats voor jullie weekendje weg. Speciaal zijn hier de knusse bedstee, het Noors bad en de houtkachel, gelegen midden in de Ardennen.

 

valentijn

 

Ga zeker eens langs op de website van Bijzonder Plekje voor meer inspiratie rond hippe Europese logeeradresjes! Nood aan nog meer inspiratie voor Valentijn? Kijk dan even op 10 x fijn voor Valentijn of lees Rika Ponnet haar valentijnstips!

 

Lees ook:

Wekelijks 10 x inspiratie bij feel it

4 films die je niet mag missen