Home Lifestyle Reizen 5 x mooie hotels in Rome
5 x mooie hotels in Rome

Alle wegen leiden naar Rome, dus ook die van Feeling! Ontdek onze favoriete hotels in deze prachtige stad.

Dat Rome een fantastische en vooral mooie stad is, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Een citytrip naar de Italiaanse stad is ongetwijfeld de moeite waard. Een slecht hotel kan echter roet in je lasagne gooien. Daarom zet Feeling haar favoriete hotels in Rome op een rijtje.

1. Suites Farnese Design

Suites Farnese Design

Het historische paleis Villino Vitale is omgetoverd tot het charmant hotel Suites Farnese Design. Gelegen in het centrum van Rome liggen vele bezienswaardigheden op wandelafstand, maar ook het metrostation Lepanto ligt op een steenworp afstand. Alle kamers zijn modern en stijlvol ingericht.

Kamers vanaf € 136

2. The Fifteen Keys Hotel

Fifteen Keys hotel

Sinds begin 2015 kun je stijlvol logeren in het Fifteen Keys hotel. Gelegen in bruisende Monti wijk is het de ideale uitvalsbasis om cultuur op te snuiven. Na enkele stappen bereik je reeds het Colosseum en het Forum Romanum. De 15 kamers zijn stuk voor stuk modern ingericht met frisse kleurtjes.

Kamers vanaf € 126

3. Boutique hotel Roma

Boutique Hotel Roma

In dit historische pand uit de 18de eeuw kun je stijlvol overnachten. Het Boutique Hotel Roma is intiem en elegent, de ideale plek om heerlijk uit te blazen na een dagje Rome. Op slechts een paar minuutjes wandelen vind je de befaamde Trevi Fontein. Leuke extra: het ontbijt wordt altijd op je kamer geserveerd op het tijdstip dat jij kiest.

Kamers vanaf € 122

4. Boutique Hotel Largo Argentina

Boutique Hotel Largo Argentina

Dit oorspronkelijke klooster uit de 17de eeuw is omgetoverd tot het prachtige boetiekhotel Largo Argentina. Na vijf minuutjes wandelen bereik je het Pantheon en Piazza Navona. De gezellige kamers zijn modern ingericht met design meubelen, maar de originele architectuur is zoveel mogelijk bewaard gebleven. Zo zijn er op sommige plekjes nog oude fresco’s te zien.

Kamers vanaf € 122 

5. Trevi Palace Hotel

Trevi Palace

Het Trevi Palace hotel is een modern en stijlvolle ingerichte logeerplek. Je kunt er heerlijk relaxen in de spa met sauna. Het is ook de ideale uitvalsbasis om wat cultuur te gaan opsnuiven. Het Quirinaalpaleis is slechts 130 meter verwijderd van het hotel en ook het metrostation ligt bij de deur.

Kamers vanaf € 103

 

Hotel geboekt in Rome? Ontdek dan ook onze 5 favoriete adresjes in deze mooie stad