Home Lifestyle Reizen 5x wegdromen bij mode uit duizend-en-een nacht tijdens de Marrakech Fashion Week

5x wegdromen bij mode uit duizend-en-een nacht tijdens de Marrakech Fashion Week

5x wegdromen bij mode uit duizend-en-een nacht tijdens de Marrakech Fashion Week

Tijdens de Fashion Week in Marrakech valt er een hoop te beleven. Jan Pauwels trok erheen en verzamelde voor jou 5 slaap- en shopadresjes die je fantasie ongetwijfeld zullen prikkelen.

1. Max & Jan Medina

Max & Jan hebben 2 winkels in Marrakech: een hotelconcept in het luxueuze Sofitel Palais Impérial en de boetiek in de Medina (de heren openden net ook eentje op Ibiza). De shop is een mix van kaftans, babouches, leuke designobjecten, boeken, juwelen, en beautyproducten. Alles wat je hier ziet is van topkwaliteit en je shopt hier ook zo goed als elke trend voor deze zomer. 
Max & Jan, 14 Rue amsefah, Sidi abdelaziz, Medina, www.maxandjan.ma
 

Max and Jan

2. Le Jardin

Om de hoek ga je heerlijk lunchen bij Le Jardin, een restaurant waar je eet tussen de palmplanten en het groen. Op het menu: vleesklassiekers als brochettes, maar ze serveren hier ook een duivels lekkere lamscouscous.
Le Jardin, 32 Souk El jeld Sidi Abdelaziz, Medina.
 

Le Jardin restaurant Marrakech

 

3. Norya Ayron

Op de eerste verdieping van Le Jardin zit de shop van Norya Ayron, een socialite met vriendenkring om ú tegen te zeggen, zie de foto's in haar winkel van Kate Moss en Monica Bellucci in haar creaties. Haar collectie bestaat voornamelijk uit jurken in unieke stoffen. Maar laat je zeker ook gaan tussen de operacapes met borduurwerk en de snakeskin tassen met kwastjes.
Op de 1ste verdieping van Le Jardin, www.norya-ayron.com
 

Norya Ayron winkel Marrakech

 
Vind jij die prachtige lange, kleurrijke gewaden ook zo mooi? Klik dan hier om ook dicht bij huis een maxi-jurk te vinden!

4. Riad Dar Mo'da

Voor wie een authentieke belevenis van de medina verkiest boven een hotel. Deze majesteuze riad is razend populair bij het modevolkje, en wij begrijpen waarom. Alles is tot in de puntjes verzorgd en de decors zijn hallucinant mooi. Riccardo Tisci van Givenchy is fan. Je kunt hier met 10 personen overnachten, voor een slordige € 1.200 per nacht. 
Riad Dar Mo'da, 182 Rue El Mouassine, Medina, www.darmoda.com
 

Dar Moda Hotel Marrakech

 

5. Riad Jardin Secret

Logeren met een kleiner budget kan in de nieuwe riad Le Jardin Secret. De uitbaters zijn een jong Frans koppel, die de hectische modewereld van Parijs zijn ontvlucht voor een rustiger leven in Marokko. Een gouden charmeadresje. Het publiek is jong en creatief, net zoals de eigenaars zelf.
Riad Jardin Secret, 43-46 Arset aouzal, Bab Doukkala, www.riadjardinsecret.com