Home Lifestyle Reizen 8 dingen die je herkent als je een echte reisfreak bent

8 dingen die je herkent als je een echte reisfreak bent

8 dingen die je herkent als je een echte reisfreak bent

Ben jij een echte reisfreak? Dan herken je zeker deze 8 dingen.

Wij houden van reizen. Zou jij net als ons op ieder moment je koffers kunnen pakken en vertrekken? Dan herken je zeker deze 10 dingen. 

1. Je reispas is een uniek stuk

Je reispas is een verzameling van stempels en je ziet hem als een uniek stuk dat je doet herinneren aan je vorige bestemmingen. Bovendien vind je stempels op je reispas belangrijker dan een dure handtas of designstukken in huis.

2. Verzamelingen

Jouw verzamelingen bestaan niet uit schoenen, maar uit reisgidsen. In je interieur vind je stukken terug die je doen mijmeren over vorige reizen. Graag een goed boek mee voor in je koffer? Hier vind je onze top 5 van het moment.

3. Instagram

De lijst van mensen die je volgt bestaat voornamelijk uit globetrotters. In je vrije tijd houd je je het liefst bezig met het lezen van verhalen op reisblogs. Op Instagram check je regelmatig de mooiste foto's, even wegdromen.

 

 

Tag who you'd sit with! Happy Valeintine's Day!!!! Amazing photo and edit, by @nois7

Een foto die door travelawesome is geplaatst op

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

4. Geen geheimen

Een luchthaven kent al lang geen geheimen meer voor jou. In de Belgische luchthaven weet je trouwens als de beste waar ze de lekkerste koffie serveren en waar je moet zijn voor een snelle hap

5. Handtas

Jouw favoriete handtas is de rugzak die je meeneemt als je een trip maakt. Jullie hebben al zoveel leuke momenten meegemaakt samen. 

6. Het juiste formaat

De grootte van het je handbagage en het maximum aantal kilo's dat je erin mag vervoeren bij een lowcostmaatschappij? Jij weet het uit je hoofd. 

Koffer

7. Advies

Je familie, vrienden of collega's… Iedereen weet dat ze bij jou moeten zijn voor de juiste tip voor zowat iedere bestemming. Je geeft dan ook met plezier advies aan iedereen die een reis plant. Het perfecte excuus om honderduit te vertellen over je avonturen

8. Plannen

Op het einde van je reis ben je al terug in je agenda aan het kijken om te ontdekken wanneer je je volgende reis kan plannen. Waar gaat de volgende trip naar toe? Stof tot nadenken. Hier vind je alvast 6 leuke adresjes voor Pasen.

Nog een excuus nodig om je koffers te pakken? De zon is de belangrijkste bron van vitamine D. Dreig jij een tekort te hebben? Hier lees je tips om dat te voorkomen.

 

Lees ook: 

Topspots in East London

5 x citytrippen in hotels met sterrenrestaurant

Dé 5 reisbestemmingen van 2016