https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Reizen Apps voor onderweg
Apps voor onderweg

De jacht op de leukste en handigste apps gaat verder. Vandaag gaan we op zoek naar de vijf populairste vakantieapplicaties.

1. Free Wi-Fi Finder

Wie vroeger op vakantie ging, verdween voor even van de aardbol. Dat kunnen we ons nu niet meer inbeelden. Valiezen zitten propvol met laptops, tablets, smartphones en een hele wirwar aan kabeltjes en opladers. We willen zelfs op vakantie van alles en iedereen op de hoogte blijven. Dankzij de gratis Wi-Fi Finder vindt je tablet of smartphone alle plekjes waar je naar hartenlust je mail, social networks, nieuwsapps en noem maar op gratis kan checken.

2. Skyscanner

Skyscanner is een handige app voor wie zijn vakantie nog wil boeken. Deze applicatie verzamelt namelijk alle mogelijke vluchten en vergelijkt in een wip de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Zo weet je niet enkel waar je nog heen kan, maar ook hoe je daar het goedkoopst geraakt.

3. Hotel Tonight

Vliegensvlug een vlucht moeten nemen en nog geen tijd gehad om een hotel te boeken? Dan is dit je lucky day! Dankzij Hotel Tonight kom je aan een aardig verlaagd prijsje nog goed terecht in één van de vele geselecteerde luxehotels uit deze app.

4. GateGuru

Veel te vroeg in de vlieghaven en geen zin om uren met je vingers te draaien? Ga dan volop voor tax-free shopping. Dankzij de GateGuru weet je meteen welke resto's en shops er aanwezig zijn en hoe jouw voorgangers deze raten. Je doet dan wel wat extra geld op, but hey, you're on vacation!

5.  WikiRadar

Heb je na al dat shoppen in de luchthaven geen cent meer over om je door de lokale gids te laten rondleiden? Geen probleem, je tablet of smartphone doet dat net zo goed. De WikiRadar zoekt via de GPS-functie je locatie op en vertelt je in een oogwenk wat er rondom jou te zien is, historiek incluis.

Bon Voyage! (EG)