Fan van zon en wijn (wie niét!)? Bij deze wijndomeinen in Europa serveren ze naast een glaasje wit, rosé of rood meteen ook een prachtige overnachting. Santé!

1. Glampen bij wijndomein Coberger (België)

Wijndomein Coberger dankt zijn naam aan Stanislas Coberger, de hofarchitect van Albrecht en Isabella en het brein achter de basiliek van Scherpenheuvel. In 2015 plantten Ann Genoe en Luc Haekens hun wijnstokken en sindsdien rijpen de ranken van hun wijngaard op de glooiende Hagelandse heuvels. Sinds vorige zomer kan je er ook overnachten naast de druiven, douchen tussen dennenbomen en ontbijten op de top van hun heuvel. Slaap in één van hun drie luxetenten of gezellige blokhut die verspreid van elkaar naast de wijngaard genesteld zijn. Luieren in de hangmat, petanquen tussen de wijnranken, een degustatie met Hagelandse wijnen en tapas… rustgevender wordt het niet. Voor moést je nog niet overtuigd zijn: prachtige wandel- en fietsroutes, kanotochten op de Demer, historische stadjes Diest en Scherpenheuvel, de Zichemse maagdentoren en abdij van Averbode liggen niet veraf.

Tent voor 2 personen vanaf € 110, incl. ontbijt. Boekingen via wijndomeincoberger.be, booking.com of via airbnb.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dit artikel maakt deel uit van Feelings grote zomerplan 2021 om alles uit je vakantie te halen. Ontdek hier nog meer tips en leuke artikelen. 

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

MEER TIPS VOOR DE ZOMER? LEES DAN NU FEELINGS GROTE ZOMERPLAN!

Op feeling.be vind je de hele zomer lang alle hotspots bij onze buurlanden, het mooiste logies en nog veel meer genietadresjes op wondermooie bestemmingen. Kortom wij helpen je om het beste uit je zomer te halen. Wil je geen enkele update missen? Schrijf je dan hier snel in op onze nieuwsbrief met Feeling weekendtips, zo krijg je elke vrijdag onze tips om je zomer onvergetelijk te maken in je inbox.

MEER LEZEN OVER DUURZAAM REIZEN: