Home Lifestyle Reizen Cocktails drinken doe je in deze classic bars!

Cocktails drinken doe je in deze classic bars!

Cocktails drinken doe je in deze classic bars!

 

Traditionele glamour, designmeubelen, spectaculaire uitzichten,… Deze bars zijn de ideale plaats om een goeie cocktail te gaan drinken in de beste omstandigheden.

Le Bar du Bristol in Parijs, Frankrijk


Er hangt een echte Engelse sfeer die versterkt wordt door een open haard uit de 19e eeuw. Uniek aan deze bar is dat er elke avond aandacht is voor hedendaagse kunst, met elke maand een nieuw thema. Een gigantische spiegel verandert in een scherm en toont een selectie filmpjes van hedendaagse kunst met thema's als reizen, architectuur,…
 

 

 

 

 

 

Eden-Roc Champagne Lounge in Antibes, Frankrijk

Bovenop het hotel du cap Eden-Roc is er de mooie en moderne Champagne Lounge. Samen met een glaasje Champagne kan je er genieten van het fantastische uitzicht over de kustlijn. Je kan er Champagnes vinden van 14 verschillende huizen, zorgvuldig gekozen door de sommelier.

 

 

No Mad Bar in Marrakech, Marokko


De bar van het Palais Namaskar is een geweldige plaats om te genieten van de fantastische panorama's die Marrakech te bieden heeft. Je kan er nieuwe cocktails uitproberen, sushi eten en dansen tot in de late uurtjes. 

 

 

L'Apogée in Courchevel, Frankrijk


De barman, Akram Rechidov, mixt klassieke cocktails maar je kan ook nieuwe smaken ontdekken met een originele twist. De gezellige zetels nodigen uit om er de hele avond in door te brengen.