Home Lifestyle Reizen De 10 beste hotels ter wereld volgens Tripadvisor

De 10 beste hotels ter wereld volgens Tripadvisor

De 10 beste hotels ter wereld volgens Tripadvisor

Reiswebsite Tripadvisor heeft aan de hand van recensies van hotelgasten een lijst met de beste hotels ter wereld samengesteld. Dit is de top 10. Even wegdromen of een nieuwe vakantie boeken. 

10. Hotel Ritta Hoppner

Hotel

"Niet gewoon goed, gewoon verbluffend", dat is een van de commentaren die gasten schrijven over Ritta Hoppner. Het hotel ligt in het Brazilaanse Gramado. 

9. Calabash Luxury Boutique Hotel & Spa

Hotel

In dit prachtige hotel in Granada kan je helemaal ontspannen. "Na een weekje in dit hotel was ik volledig stressloos. Er is niet dat ik als advies zou kunnen geven om te verbeteren", klinkt het. 

8. Bucuti & Tara Beach Resort Aruba

Hotel

Niets dan positieve reacties over dit hotel in Aruba. "Het personeel legt je in de watten en het witte zandstrand is adembenemend."

7. Mirihi Island Resort

Hotel

De Maledieven staan bekend om hun prachtige stranden. Volgens bezoekers zit je bij dit hotel zeker goed. "Het blauwe water, het zachte witte zand en het vriendelijke personeel… Wij werden verliefd op deze plek."

6. Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons

Hotel

Dit Britse hotel haalt ook uitstekende punten. Je bezoekt het in Great Milton. "Het eten is voortreffelijk, en de accomodatie is mooi. Maar vooral het heel vriendelijke personeel zorgt voor een onvergetelijke ervaring. 

5. Achtis Hotel

Hotel

In het Griekse Afitos vind je dit prachtige hotel. "Proper, heel vriendelijk en veel lekker eten", zijn enkele reacties die tevreden hotelgasten achterlieten. 

4. Hanoi La Siesta Hotel & Spa

Hotel

Op nummer 4 staat La Siesta. Het hotel, gelegen in Hanoi in Vietnam, biedt naast slaapgelegenheid ook een luxueuze spa. "Ik zou het 10 sterren geven als Tripadvisor die optie had", zegt een enthousiaste gast. 

3. Bellevue Syrene

Hotel

De top 3 wordt afgesloten met dit prachtige hotel in het Italiaanse Sorrento. Prachtige uitzichten, vriendelijk personeel en mooie kamers, maken dat dit hotel zo'n hoge score krijgt. 

2. Shinta Mani Resort

Hotel

De tweede plaats is voor dit hotel in Siem Reap in Cambodja. Het bulkt van de goede reacties op de Tripadvisor-website. "Schoonheid en sereniteit", "Het beste hotel ooit", of "Uitzonderlijk goed personeel", zijn maar enkele van de reacties die gelukkige klanten achterlieten. 

1. Umaid Bhawan Palace Jodhpur

Hotel

In Jodhpur in India vind je deze parel. "Dit is gewoon een droom. Het was een magische en fascinerende ervaring. Prachtige architectuur met oog voor detail", is een van de reacties op Tripadvisor. Verkozen tot hét beste hotel van 2016.

Begint het al te kriebelen? Dan ben je waarschijnlijk een echte reisfreak, deze 8 dingen zul je zeker herkennen!  Onze reisredactrice droomt van een tripje naar het Griekenland. Lees hier haar blog.

 

Lees ook: 

5 tips om een tekort aan vitamine D te voorkomen

6 x leuke logeeradressen voor Pasen