Home Lifestyle Reizen De 7 beste stranden volgens Tripadvisor

De 7 beste stranden volgens Tripadvisor

De 7 beste stranden volgens Tripadvisor

Fruitige cocktails, hemelsblauw water, tropische palmbomen… wij zijn al helemaal in vakantiestemming! Dit zijn volgens Tripadvisor de beste stranden ter wereld. Keep calm… and go to the beach!

1. Whitehaven beach – Australië

whitehaven

Het hele jaar door kan je in Australië genieten op de stranden van de Whitsundayeilanden. Er zijn geen winkels of restaurants op het strand te bespeuren waardoor het volledig onaangetast is.

2. Ngapali beach – Myanmar

ngapali

Van november tot en met maart kan je heerlijk genieten op dit strand in Myanmar. Geen massatoerisme of vervelende strandverkopers. Kortom, een oase van rust!

3. Maho beach – maagdeneilanden

maho beach

Van dit parelwit strand met helderblauw water kan je het hele jaar door genieten. De onderwaterwereld is er prachtig!

4. cayo de agua – venezuela

cayo de agua

Cayo de Agua is een adembenemend strand van zacht wit zand. Aan beide kanten glinstert het Caribisch water in alle tinten blauw.

5. elafonissi beach – griekenland

elafonissi

Van mei tot oktober is het op Elafonissi Beach aangenaam warm. Ze zee is er kalm en de kleuren zijn intens. Van hemelsblauw water tot rooskleurig zand: een hemels paradijs.

6. The Baths – Maagdeneilanden

the baths

Bij The Baths vind je ontelbare tropische vissoorten en kleine grotten terug. Deze Magische Grot is één van de mooiste. Volgens velen de adembenemendste plek van de Caraïben.

7. anse lazio – seychellen

anse lazio

Anse Lazio is op z'n zachtst gezegd idyllisch te noemen. Glashelder warm water, tropische palmbomen en poederwitte stranden maken van deze plaats een echt paradijs.

 

Zin gekregen om je zomervakantie te plannen?

Dit zijn de mooiste eilanden ter wereld volgens tripadvisor

Zo ziet Nieuw-Zeeland eruit vanuit een drone

5 x een tropisch eiland voor jou alleen