Home Lifestyle Reizen De 6 leukste beachbars aan de Belgische kust

De 6 leukste beachbars aan de Belgische kust

De 6 leukste beachbars aan de Belgische kust

De zon staat hoog aan de hemel, het water ligt er verleidelijk bij,… het ideale moment om neer te vleien in een strandstoel in een trendy beachbar aan onze Belgische Kust. Onze kustlijn mag dan maar 67 kilometer lang zijn, hippe strandbars vind je er in overvloed. Van Knokke tot De Panne: dit zijn onze favoriete beachbars.

 

Karma Beach

Karma Beach zal je verleiden met palmbomen én giraffen. Hoofdkleuren zijn wit en lichtblauw, waardoor de hele beachbar een soort zen-uitstraling krijgt. Ook de kids zijn hier welkom, want er is een grote speeltuin voorzien.

Gelegen tegenover Zeedijk 106, 8370 Blankenberge 

’t Strandhuis

Bredene heeft geen dijk zoals de andere badplaatsen, maar wel veel duinen waar je volop in kunt wandelen. En na een tijdje bots je er ongetwijfeld vanzelf op het heerlijke ’t Strandhuis. Plof neer op een cosy loungekussen en nip aan je cocktail. Of ga voor een tafeltje met zeezicht, waar verzorgde tapasbordjes ’s middags en vers gebak in de namiddag je honger stillen.

Strandpost 2 (ter hoogte van Dunegat-tunnel en Duinenstraat), 8450 Bredene

Monroe Beach

Monroe beach

Zoek je luxe en klasse tijdens je strandbezoek? Search no more, Monroe Beach in Knokke is precies wat je nodig hebt. Als het weer een beetje mee zit, waan je je in Saint-Tropez, waar je de beaumonde tegen het lijf loopt. Het personeel, gekleed door 7 For All Mankind voorziet je van een glas champagne en Hollywoodicoon Marilyn Monroe siert het decor. Kies jij voor het comfortabele ligbed of eerder voor een speelse loungezetel?Hoe dan ook, genieten doe je sowieso in deze hippe beachbar!

Ter hoogte van Zeedijk 711, 8300 Knokke-Heist (Zoute)

Chagall Beach

Restaurant Chagall in Nieuwpoort heeft er nu een luxueuze lounge strandbar bij! In Chagall is er op ieder moment van de dag een andere sfeer en een tapasbordje kan je een hele dag door verkrijgen in het restaurant. Op het strand kan je genieten van een uitgebreide drankenkaart met de lekkerste gin & tonics, een vleugje muziek en als het weer goed zit een zonnige en gezellige namiddag of avond.

Zeedijk 119, 8620 Nieuwpoort

Pura Vida Knokke

Pura Vida is dé slogan van Costa Rica. Het verwijst naar het ‘pure, goede leven’. Klinkt goed right? Er is voor elk wat wils: je kan zonnebaden, aan de toog hangen én een strandcabine kan huren. Daarnaast drink je er de lekkerste cocktails. De cocktailkaart werd namelijk samengesteld in samenwerking met Hannah Van Ongevalle van The Pharmacy. 

Gelegen op de zeedijk ter hoogte van het Rubensplein, 8300 Knokke-Heist

Salito Beach

Blankenberge is hipper dan ooit! Laat de trendy strandbar Salito Beach daarvan het bewijs zijn! Met zijn houten meubilair, strooien parasols, groene kussens en onweerstaanbare cocktails heeft deze strandbar het hart van elke beachbar-liefhebber veroverd. Of de zon volop schijnt of niet: hier wordt al het mogelijke gedaan om een zonnige ambiance te creëren.

Zeedijk, 8370 Blankenberge
 

Ben je nu al aan het wegdromen van een zonnige zomer aan onze Belgische Kust? Dan doen wij er graag nog een schepje bovenop met een voorsmaakje van onze Kustspecial. Download dan hier enkele reeds uitgestippelde shoppingroutes en dé must-do’s van onze Feeling-gastvrouwen aan de Belgische Kust. 

Lees ook: