Home Lifestyle Reizen De mooiste spa’s van Spanje
De mooiste spa’s van Spanje

 

Spanje is en blijft een populaire winterzonbestemming. Wie op zoek is naar wat balsem voor zijn vermoeide ziel, vindt hier ongetwijfeld zijn gading.

 

Een break in het najaar doet wonderen. Combineer je reis naar de zon met wat luxe voor de ziel en je keert gegarandeerd als herboren huiswaarts. Wij gingen op zoek naar mooie vijfsterrenhotels met een exclusief wellnesscentrum waar je je drukke leventje even vergeet en met volle teugen geniet van het échte leven.

1. Gran Hotel Bahia del Duque Resort & Spa – Costa Adeje, Tenerife
Het mooie vijfsterrenhotel Gran Hotel Bahia del Duque Resort & Spa ligt direct aan het witte zandstrand van El Duque in het vredige Costa Adeje nabij Playa de las Americas. Hier komen je vermoeide lichaam en geest tot rust in de 3.500 m2 grote Spa Bahia del Duque by L’Occitane. Vijf openlucht en twintig overdekte behandelingsruimten, een zonneterras met hamam en sauna, en een ruimte voor lichaamswerk doen je alle zorgen in een mum van tijd vergeten.

Klik hier voor meer informatie over het Las Villas Bahia del Duque Resort & Spa

 

 

2. Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa – Santa Eulalia del Rio, Ibiza
Aan de oostkust van Ibiza, meer bepaald aan de promenade en jachthaven van Santa Eulalia del Rio, ligt het eco-luxe vijfsterrenhotel Aquas de Ibiza Lifestyle & Spa. Gespannen spieren maak je los in de sauna, hamam of relaxpool, gelegen in de meer dan 1.500m2 grote Revival Spa. Ook diverse massages en schoonheidsbehandelingen dragen hun steentje bij. Dagelijkse pilates en yogalessen maken het welzijnsplaatje af.

Klik hier voor meer informatie over het Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa

 

 

3. Royal Garden Villas & Spa, Playa de las Americas, Tenerife
In het exclusieve vijfsterrenhotel Royal Garden Villas & Spa, gelegen op een klif met adembenemend uitzicht over de Atlantische Oceaan, staan intimiteit, luxe en genot centraal. De Golden Pond Spa is waar je moet zijn. Lichaam, geest en ziel worden in dit oosters ingerichte wellnesscentrum verwend met ontspannende baden en massages, weldadige schoonheidsbehandelingen en hydraterende mani- en pedicures voor hem en haar.

Klik hier voor meer informatie over het Royal Garden Villas & Spa

 

 

4. Abama Golf & Spa Resort – Guia de Isora, Tenerife
Het Abama Golf & Spa Resort, gelegen in Guía de Isora in het westen van Tenerife, is een groene oase met schitterend panoramisch uitzicht over de Atlantische Oceaan en het naburige eiland La Gomera. Het uitgebreide wellnesscentrum, volledig ingericht in Out of Africa-stijl, is maar liefst 2.500 m2 groot en opgebouwd rond de vijf pijlers van welzijn, m.n. verjonging, ontspanning, revitalisering, evenwicht en schoonheid. Na een diagnostische consultatie wordt hier voor jou een geheel persoonlijk wellnessprogramma opgesteld.

Klik hier voor meer informatie over het Abama Golf &Spa Resort