Feeling GOLD Parijs

Hoe steel je de looks van de Parisienne? Wie zijn dé vrouwen van de lichtstad? Wat zijn de hotspots die je niet mag missen? Ontdek meer dan 150 adresjes in Feeling GOLD Parijs.

deze maand in pakket met Feeling.

Een stad die zichzelf steeds heruitvindt… Ook dat is Parijs. Elk seizoen openen er nieuwe hotels, het ene nog hipper dan het andere. Ontdek de nieuwste lading!

 

1. DISTRIKT LAZARE

Nagelnieuw is boetiekhotel Distrikt Lazare, waar cosy kussens net voldoende zachtheid brengen in het industriële interieur. Je logeert er voordelig in een hippie chic sfeertje, met topkwaliteitsbedden en badkamerproducten van Codage. De ruime bar-annex-lobby nodigt uit tot socializen. In de urban spa waan je je dan weer op de Balearen. Ideaal gelegen als je een expo in het Grand Palais wilt meepikken of de hippe uitgaansbuurt South Pigalle wilt verkennen.

Vanaf € 128 voor 2 pers., hoteldistriktlazare.paris

2. HÔTEL BIENVENUE: SPANNEND EN VERRASSEND

Dit landelijke herenhuis met grote binnentuin ligt pal in het zinderende 9de arrondissement, tussen de Folies Bergères en de Moulin Rouge. Je stapt er binnen in een hippe stadsoase. Designer Chloé Nègre zorgde voor pastelkleurige kamers met bloemengordijntjes en fleurig behang, in een originele, strakke stijl die elementen uit de 20’s, 50’s en 70’s mixt. Echte bloemen en planten maken het plaatje af. Je pauzeert even met fijne patisserie (proeven of zelf leren maken, het kan allebei), of nipt in
de speakeasy bar van een cocktail, samen met het mooie jonge volkje uit de buurt. Het nieuwste succesnummer van de jonge hotelier Adrien Gloaguen, die ook al scoorde met de originele hotels Paradis en Panache.

Vanaf € 147 voor 2 pers., hotelbienvenue.fr

3. OKKO: ECHT ÁLLES INBEGREPEN

Parijs heeft er een nieuwe all-inhotel bij, en wat voor één! Van je ontbijt tot de soep en tapas, van het aperitief tot de warme dranken, van de telefoon tot video on demand en computergebruik,letterlijk álles is inbegrepen voor Okko-hotelgasten. De kamers zijn strak en leuk, de ligging iets minder, want uit het centrum, maar hey, de metro is vlakbij. En heb je een leuke sofa of lamp gezien voor bij je thuis? Bijna alle interieurspullen zijn te koop in de shop. Okko-hotels vind je trouwens ook in andere Franse steden, o.a. in Cannes, Lyon en Nantes.

Vanaf € 112 voor 2 pers., okko.com

4. THE HOXTON: AVEC JARDIN!

Een zomer- én wintertuin, picture perfect voor een Instagrammetje, horen bij dit herenhuis uit de 18de eeuw. Houten draaitrap, pilaren, het is er allemaal nog. Metrotegels, geborsteld staal en geruit textiel maken het af. De brasserie biedt gepimpte croque-monsieurs, of entrecote met friet. De bar ademt een boudoirsfeertje met poefs in roze fluweel. Creatievelingen komen er aan hun trekken met in house expo’s, workshops, foodmarkets en meer. Deze hotspot in Parijs biedt allesbehalve standaard logies.

Vanaf € 99 voor 2 pers., thehoxton.com

5. PARISTER: VOOR ACTIEVE HIPSTERS

Een blits hotel met hangende tuintjes, dagelijkse yogasessies, bokslessen en een zwembad van 18 meter… Je merkt meteen dat dit hotel van een nieuwe generatie is, voor wie van actie en fun houdt. Per fiets op ontdekking door Parijs, of in de bar de shakes
van topmixologist Le Distrait proeven, suggesties voor leuke activiteiten hebben ze te over. De kamers zijn expres níét trendy, wel tijdloos elegant (en juist daardoor toch weer hip). Gelegen in de bruisende buurt tussen Les Folies Bergère en de Galeries Lafayette.

Vanaf € 315 voor 2 pers., paristerhotel.com

Ontdek nog meer topadressen in onze gloednieuwe Feeling GOLD Parijs.