Home Lifestyle Reizen Dé wellness-tip: NavaNadi Festival

Dé wellness-tip: NavaNadi Festival

Dé wellness-tip: NavaNadi Festival

Natuurlijk kun je je matje ook in je living uitrollen en dan een yogafilmpje op YouTube volgen. Maar in de zomer is dat wat jammer, want yoga in de buitenlucht, dat is pas ontspanning! Met fluitende vogels op de achtergrond, de zon op je huid en een zacht briesje door je haren. Op NavaNadi Festival, het eerste Belgische yogafestival, volg je yogales in openlucht of in tenten met uitzicht op de bossen van Torhout. Ontmoet inspirerende leraarsuit binnen-en buitenland terwijl je geniet van een kokossapje of yogi-thee.

NavaNadi, Domein Groenhove, Bosdreef 5, 8820 Torhout, 22-24/8

De beste yogaretreats

All-in in de Algarve

 

Algarve

De Zwitserse Diana startte onder de Portugese zon een yogacentrum: Algarve Yoga combineert yogalessen met massages, detox, ayurvedische kooklessen of surfen. Haar geliefde Robin bedenkt heerlijk gezonde recepten zonder vlees en zonder suiker, maar met héél veel vitaminen. Diane is het perfecte uithangbord voor haar centrum: stralend gezond, sportief en met een schitterende glimlach.

Pop-up aan het water

 

Schelde

Nog twee keer kun je naar een zomerse pop-up yogasessie op een unieke plek aan de Schelde. De sessies van Yoga aan het water zijn gratis en toegankelijk voor iedereen, dus je hoeft geen doorwinterde yogi te zijn. Op zondag 31 augustus rol je van 10u30 tot 11u30 op linkeroever vlak bij de voetgangerstunnel je matje uit of volg op zondag 14 september een les voor het MAS.

Neerwaartse hond gaat surfen

Marokko

 

Ge-wel-dig! Een hele week denk je tijdens de Yoga Surf Retreats in Marokko niet aan je werkstress en je schakelt zelfs spontaan je telefoon uit. Elke ochtend en avond doe je yoga in het open paviljoen op het dak, met uitzicht op de branding. Overdag wordt het spannender als je probeert om rechtop te staan op je surfplank. De vegetarische maaltijden tussendoor zijn heerlijk Marokkaans geïnspireerd.

Sportief de wereld rond

Yoganic moves

 

De Gentse Annick deed al aan atletiek, spinning, wielrennen, en ook yoga. Haar passie voor sporten combineerde ze met een grote passie voor reizen. Nu organiseert ze over de hele wereld Yoganic Moves, yogareizen gecombineerd met andere spannende sporten zoals raften, bergwandelen of zeilen.