Home Lifestyle Reizen Dit zijn de 5 grootste reisfrustraties van Vlamingen en Walen

Dit zijn de 5 grootste reisfrustraties van Vlamingen en Walen

Dit zijn de 5 grootste reisfrustraties van Vlamingen en Walen

Hoera het is weer vakantie. Het moment om helemaal te ontstressen en even weg te zijn van het werk. Maar toch steken er ook altijd enkele frustraties de kop op. Reisplatform Expedia zocht uit wat de grootste ergernissen zijn van Vlamingen en Walen.

Al vanaf het moment dat we op vakantie vertrekken kunnen frustraties de kop opsteken. Wanneer we onderweg zijn, houden we niet van wachten, zeker niet als we het vliegtuig moeten nemen. We willen natuurlijk allemaal zo snel mogelijk op onze vakantiebestemming zijn! Maar eenmaal aangekomen houden de ergernissen nog niet op.

Onderweg

Wanneer het aankomt op frustraties onderweg naar de vakantiebestemming, loopt de top 5 van Vlamingen en Walen min of meer gelijk. Voor Vlamingen staan vertragingen van de vluchten met stip op nummer 1 en lange wachtrijen aan de incheckbalie op nummer 2. Bij Walen is dit net omgekeerd. Lawaaierige medepassagiers, vertraging van het vervoer naar de luchthaven en een gebrek aan ruimte voor handbagage bij je zitplaats vervolledigen de top drie voor zowel Vlamingen als Walen. Ontdek hier trouwens hoe je écht alles in je handbagage kan krijgen.

Ter plaatse

Je zou denken dat eenmaal ter plaatse alle zorgen van je af vallen. Maar dat lijkt niet te kloppen, want ook op onze vakantiebestemming ergeren we ons nog steeds aan verschillende zaken. Voor zowel Vlamingen als Walen staan luidruchtige buren op de eerste plaats. De volledige top 5 van beiden vind je hieronder:

Grootste frustraties van Vlamingen

1. Luidruchtige buren

2. Drukte aan het zwembad, het ontbijtbuffet, …

3. Slechte locatie van het hotel

4. Te veel kinderen

5. Te veel andere Belgen

Grootste frustraties van Walen

1. Luidruchtige buren

2. Slechte locatie van het zwembad

3. Drukte aan het zwembad, het ontbijtbuffet, …

4. Te veel kinderen

5. Huisdieren

Vergeet deze zomer geen reisapotheek mee te nemen als je op reis vertrekt! Lees hier wat daar zeker niet in mag ontbreken.

Lees ook:

 

SOURCE: Reisgoesting